Stackars Kajsa :(

Dagen började faktiskt riktigt bra. Solen sken, varmt. lungt å fint på jobbet.
Frukosten löpte förbi fint å alla va glada å anstrände sej till max med städning å noggrenhet i slingorna eftersom att vi väntade fin besök.
Ja allt gick galant å inte ens en maskin hade bråkat med mej på hela dagen.
Fick tom berömm av chefen igen, vilket gjorde mej ännu gladare.
Men när klockan närmade sej 11 så går nått snett.
Står på sista stationen å har precis skruvat ihop turbon å ska ta en avgaspackning.
Alla vet att avgaspackningarna är sylvassa, spec i "hålen" så man tar alltid upp en försiktigt, viker lr skakar den lite lätt så att den lättare hamnar på plats på motorn.
Å det är här det nått gåt riktigt galet.
Jag vet inte riktigt hur jag gör, man jag måste ha sluntit med ena handen för jag tappar greppet om den precis när jag skakar den. Jag märker inte ens att jag skär mej utan ser bara att den andra handen är röd. Då får jag se den skadade handen. Ett hack in i handsken å rakt in i mitt lillfinger. Å blodet bara öser ut, jag skojjar inte, det stod som en fontän från fingret.
Å när det blöder från Kajsa så tappar jag ju totalt omdömmet :P
Men lyckas få nån som tar min motor för det va det viktigaste för mej just då :P
Sen får jag fram att jag har skärt mej å får hjälp av Johan.
Sen har jag plötsligt massor av folk runt mej som ska stoppa blodflödet från fingret. Jag står mest bara å skakar å kämpar för att inte lipa. Tydligen så hade min ansiktfärg drastiskt färgats till vit så alla trodde at jag skulle tuppa av så dom ledde bort mej så jag fick sitta. Svimma va la lite å ta i, visst jag va yr men mådde mest illa.
Nån lägger runt ett förband med massa blodstillande vadd som tydligen ska funka super, men inte på mej inte, det blöder igenom det med å nån fattar beslutet att jag ska till volvo sjukan för att ev sys :(
Så iväg till sjukan, tas in fort. Å även dom måste tro att jag ska tuppa av för dom beordrar mej att lägga mej ner. Klagar inte på det, sova på arbetstid lixom :P
Hur som haver så behövdes det inte sys iaf. Men dom fick tejpa ihop det å steltejpa mej för att jag inte ska kunna böja för då går det upp igen. Å det satt på ett bra ställe så det kunde inte gå djupt eftersom att det satt på ett "skinn å ben ställe", men man kunde kika in om man ville så det gick så djupt det kunde iaf :P
Så tillbaks till jobbet igen å min lilla småchock börjar lägga sej så i stället får jag frossa i värmen.
Alla kommer fram å snuttar å gullar med mej å driftaren säger åt mej att gå hem. Men det vill jag inte, jag vill ju jobba kvar. Men det fick jag inte. Chefen fick sista ordet å kom fram till mej å sa att jag såg blek ut å skulle hem å vila. Så då fick det bli så. va väl rätt igentligen,mitt huvud va nog lite skakat fortfarande.
Så jag fick skjuts hem av Richard, som oxå höll mej sälskap på sjukan å gjorde ditt bästa för att muntra upp mej där.
Hem, massa telefonsamtal, 2 alvedon sen somna som en stock.
Ja det va väl det hela.
Annars har jag å mamma vart ute å fart lite på kvällen. Handlade lite å tog med mat från max.
Är även lite smått irriterad på en person just nu. Att det ska va så jävla svårt? Kan han inte bara bete sej LITE normalt för EN gångs skull? Ne det är väl för mkt begärt. MORR!!
Fast det går väl precis som alla andra ggr över denna gången med. Även fast man ibland har lust att bara skrikaaaaaaaaaaaaa!!! Men det kan man ju inte, dår gör man ju bara saken mkt värre.
Sitter å tröstar mej med lite pepsi nu efter dagens bravader, pepsi botar allt :)
Även lite glad trotts min otur att jag ska få lära mej omplocket imorn eftersom att jag inte fick montera, kan bli riktigt kul :)
Hoppas ni ursäktar ev stavfel, men det beror som sagt på mitt lätta handikapp i högerhanden :P
Pöss pöss


Helgen :)

Tjo!
Då va det måndag igen då. Så himlans gött att det är en kort vecka :) I löööv att vara ledig!
Tänkte sammanfatta helgen lite kort.
Lördagen:
Upp i ottan å jobba :P Bläää va tråkigt det va. Första varvet va rena döden.. ingen jag kände å vilken jävla speed dom hade! Men när jag lyckats köra ut varv 1 så hittade jag mina kära kollegor som jag väntade in å sen gick dagen ganska bra faktiskt. Gick hem en timma tidigare, orkade inte vara kvar längre än till 14.
Hem å sova lite.
Sen va det dax att börja fixa sej.
kl 20 typ ringde vi på Emmas dörr å inledde kvällen med fiiiiiin körsång :)
Fick massa god mat, drack friskt, tjötade skit å hade allmänt jävla roligt :D
Utgång sen, men inte för Kajsa. Jag hittade på andra saker med ett annat sälskap i stället ;)
Riktigt mys va det. Men kanske lite för mkt alkohol inblandat för slutet va väl sådär. Men det är nog överstökat nu. I korta drag: En väldigt rolig lördag :D
Söndagen:
Blev väckt av Bocken 2ggr om. Sista gången va det allvar för då va det mat som gällde.
Pizza från grillen. YUMMIE! Försk till bh shopping på olika hemsidor. Tuttmätning å massa asgarv :D Inga tuttar alls å c-kupa va det som gällde... Yeah right lixom :D Men för jävla kul.
Sen promenad dax. Jösses va kvavt det va, vi höll på att dö. Men vi tog oss fram å hem tillslut :) Glass å cola blev våran räddning. En väldigt givande promenad, spec för magmusklerna som nog jobbade mest eftersom att vi gick å garva hela tiden åt grejer ingen annan skulle fatta :D
"I never wash my hands" "Pretty bird" å klassiker som "Snowflake" å "Thigt son" :D
Sen hem till Bocks, dippa å dricka cola å spela nyinköppt Buzzzzzz :D
Sen promenad igen, natta-promenad.
Sen va det dax att gå hem å förbereda morgondagen.
Å i dag har det va jobb för hela slanten. Varmt å jävligt har det vart. Men gud så bra det har gått idag :) Mestadels iaf :P Jag å Lovisa har startat krig mot folk vi inte gillar. Lr det finns en som vi tröttnade på idag. Jösses va elaka vi va, men sånt är ju så kul :D Fick oss många asgarv åt våra otroligt elaka kommentarer å planer :D
Hap det va la allt. Hade tänkt städa i dag, men orkar jag? Neeeej!! Det gör jag under nån av de lediga dagarna i stället. Då orkar jag.
Pöss hej!

Ledig :D

Ahh äntligen fredag! Å i dag har jag vart LEDIG :D
Började dagen men en lång å välförtjänt sovmorgon. Hade lite planer för dagen så det fick inte bli för lång sovmorgon, utan bara lite lagom. Men det blev länge iaf :)
Staden å shopping stod på schemat. Men hur kul är det att göra stan osäker själv?
Nee ändrig på detta å saknaden av kusin Lennea blev för stor så jag slog henne en pling å som tur va så va hon ledig å sugen på att ställa till med jävulskap ihop med kusinen :)
Först begav jag mej ner till skövdebostäders lilla kontor här å beställde tapet till kök å hall :) Å hon sa att tapetserarna hade jätte lite att göra så att detta kunde bli gjort redan nästa vecka :D
Sen diskuterade vi tvättstuga å möjligheter till att byta. Men då finns ju en möjlighet till. Nämligen en egen lite toppmatad tvättmaskin i mitt badrum. Trodde ju detta skulle kosta en förmögenhet det klar så jag fick en chock när hon sa va det kostade. 400 i engångsavgift  73 kr i månaden!!
Som hittat ju :D
Så det blir nog till att beställa en sån nästa månad.. lr ev efter semestern då jag vet om det blir fortsatt på volvo, men det verkar ju så nu iaf. Va ju med i de framtida slinglagen som ska börja gälla efter semesten så jag håller alla tummar å tår för detta :)
Underlättar ju lite att slippa åka hem till mamma varje gång man behöver tvätta å då bara för att det är brist på kläder. Har jag en egen kan jag ju tvätta när jag vill :)
Tillbaks till stadsbesöket nu.
Mötte kusin, självklart va jag 10 min försenad, men vem blir förvånad längre? Shoppade lite lätt, brännde nog nästan en tusing :P Men men.. ska det va så ska det.
Inhandlade shampoo, parfym (Victoria Beckham), ett linne/klänning(?) å självklart lite alkohol till morgondagens bravader.
Fikade på gräddhyllan å sen tog bussen hem till mamma.
Satt där å tjötade en sväng, sen pick up Bocken å i väg till maxi :)
Kvällen tillbringades tillsammans med the Bock, färska räkor, mängder med pepsi, 2 grå kissar, aioli, guacco å nachos :)
Såg på halva talang sen en enormt dålig skräckis som vi hade väldigt kul åt :D Bara vi med våran cp humor som fattar allt :)
Sen blev det sms mys en stor del unde filmen ;)
Jaa det va väl allt. Tror jag.
Ligger i sängen nu å försöker bli trött eftersom att klockan ringer 6.00 imorn bitti å jobb 7-15 väntar. Men John Blund verkar inte vilja besöka mej på ett tag iag. Stuppid ass!!
Bye bye!!
image1

Torsdag!

Lyckats sova alldeles för länge i dag med :P
Jag som hade tänkt hinna handla lite innan jobbet. Men nu får det vänta tills imorn å jag får ta en pan pizza till lunch. Sikken tur att vi har en restaurang på jobbet :)
Har blivit med tvingand till "Torsdags-traditionen". Ärtsoppa å pannkakor. Hmmm... jag kanske lägger in en kebabtallrik i siället haha.
Äntligen dax för lön! Å imorn är det mega handling ala Maxi som gäller för nu är min kyl TOM! Å Frysen med ska tilläggas.
Hepp ska betala räkningar nu hade jag tänkt.. så att de pengarna dras direkt i natt när lönen ploppar in. Ganska okej räkningar ändå. Va ju en hel del förra månaden så tur att man inte har det så jämt.
Byyyyye!

Nu är jag här! :)

Kunde inte hålla mej längre. Va tvungen att skaffa mej en blogg jag med :)
Måste ju ha ett ställe att ventliera å skriva av mej på ju.

Nyss hemkommen från jobbet. Vart en go dag. hade stopp i typ 2 timmar så vi satt å tjötade skit. Tur att de flesta är lika knäppa som mej så att man får sej många skratt på dagarna :)
Bara en dag kvar nu sen helg :)
Får tyvärr jobba på lördag mellan 7-15. Lr tyvärr å tyvärr blir ju fina pengar sen å det behövs alltid. Sen är det gött att komma ikapp den dagen jag förlorade när jag va sjuk. Så får man inte minus på lönen på det för det jämnar ju ut sej med övertiden :)

Ser fram mot helgen. Tjejmiddag hos Emma på lördag som jag vet kommer bli kanon kul :D Party party :D
Sen på fredagen ska jag bara soooooova å njuta av att vara ledig. Sen blir det stan å shopping. Fast får hålla lte i pengarna denna månaden, lönen va inte så bra eftersom att min lediga vecka drogs nu. Men det va ändå bättre än dagis lön så jag klagar ABSOLUT inte! :)

Hepp nu ska jag kolla på Desperate Housewifes från gårdagen eftersom att jag somnade i går natt när jag skulle kolla på det :P

See ya 2 morrow!
Pöss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0