Bye bye utväxt!

Hello!
Jösses va mätt jag är just nu. Å magen är glad för det :)
Inte gjort så mkt idag, suttit och gjort extra hål i slinghättan, blir ju så jävla glesta annars.
Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 16.30 så jag kan dra hem till mamma å utrota min utväxt.
Mormor kommer och hjälper till oxå. Tar ju sån jävla tid annars å få ur alla miljarder slingor, men är man 2 så går det mkt fortare.
Ska även passa på att spana in mammas resväska. Jag måste ju ha en big one med mej till Thai :)
Har inte ens börjat kolla igenom vad man ska ha med för kläder än.
"Res lätt" säger ju alla som har vart där.
Jo jävligt lätt för mej :P Jag som brukar packa ner saker för 2 veckor när jag ska vara borta en :P
Men jag ska försöka kontrollera mej denna gången. Underkläder å bikini är viktigast :D

Fatta att det är mindre än en vecka kvar tills vi drar?!?!?! Och om en vecka så har vi nog precis kommit fram till vårt hotell å checkat in. Fast då är ju klockan typ efter 19 i thai så undrar va vi hittar på då.
Mitt förslag är att spana in stan lite granna. Käka å ta en välförtjänt öl efter en lååång resa. Sen däckar vi förhoppningvis tidigt å är uppe med tuppen dagen efter. Hello Beachen!! :D

Pöss pöss


Den absolut bästa blekningen som finns att köpa :D

Jippie!!

Hejhej!
Usch, jag mår inte allt för bra idag. Förkyld som ett as, ont i halsen och huvudet å lite feber. Fy farao för sånt. Fast jag kan ta det. Jag kan gärna ta det för att om en vecka så kommer alla eventuella bakterier dö ;)
Okej nu släpper jag bomben!
Jag å Bocken ska åka till Thailand om en vecka :D
Den 17 mars, på min fördelsedag, så sätter vi oss på ett plan. Säger hej då till sverige och beger oss till varmare breddgrader i 2 veckor!! Halleluja!! :D
Det ska bli så satans skönt att komma härifrån ett tag. Bara släppa all skit och bara ha det totalt underbart i solen å värmen :) Och inte att förglömma shoppingen hehehe. Jag tror min sko och handväsksamligt kommer utöka sej markant ;)


Vårt blivande hem i 2 veckor :) Duangjitt resort i patong :D


Lovely huh? :D

Ne nu ska jag ner till kavntum en sväng. Ingen lust med det alls men jag måste :P

Pöss pöss

Måndag!

Hello!!
Ligger på soffan å tar igen mej å värmer mej lite.
Har sedan typ 14.30 tiden ägnat mej åt att röjja i det sista av rummen, tv/sovrummet. Å det tog sin lilla tid vill jag lova. Men jösses så fint det är här nu :D
Inte ett dammkorn lr hårstrå så långt ögat når.
Blev en riktigt grundlig städning, en såndär ni vet som man bara gör ett par ggr om året. Soffan blev dammsugen å det va nog på tiden hehehe. Hittade lite smått å gott i och under den :P
Insåg oxå att alla mina hårnålar som mystiskt försvinner blir uppätna av soffan för när jag drog bort dynorna så hittade jag miljarder med hårnålar där :P

Jag är så jävla nöjd med min insatts idag. Nu ska jag försåka hålla det riktigt snyggt ett bra tag :)
Har ju även fått upp nya möbler oxå.
Köpe en ny tvbänk när jag å Hannes va på road tripp genom väst-sverige i fredags å sen skruvade vi upp hyllorna som legat under min säng 1,5 år. SÅ jävla SNYGGT är det här nu. Blev som ett helt nytt rum :D

Helgen då?
I fredags va jag å Hannes som sagt ute på en riktigt road-tripp. Först blev det gällstad, Lager 157 å butikerna runt omkring. Köpte mej en tröjja å en klänning (typ). Hannes shoppade desto mer. Sen bar det av mot gbg å första stoppet där va Ikea på Kållered. Mat å shopping :) Inhandlade en tvbänk och en ny bäddmadrass till sängen plus lite annat smått och gott :) Sen in på Nordstan och 5an huset. Mer shopping för Hannes. Jag höll lite i cashen eftersom att det kommer gå åt en hel del inom snar framtid ;) Kom hem vid 21.30. Bar upp grejer till mej. Sen drack vi en flaska rött å däckade vid 1.

Lördag.
Blev skruvande av de nya möblerna samt lite betalning med Bocken.
På kvällen hade vi taco, vin å spelkväll hos Fredde. Mkt roligt även fast att Hannes å Fredde FUSKADE nått otroligt ;)

Igår så va det borrdax!! Upp med hyllorna samt bakpotatis å räkröra som på nått konstigt vis alltid smakar lika bra varje söndagkväll :D

Här kommer lite bilder på mitt fina, nystädade tvrum :D


Soffstackarn är styckad och blir attackerad av dammsugaren


Sängen fick fungera som avlastningsyta en stund.


Så här rent och fint blev det efteråt :)


Inte illa va? ;)


Så här fin blev min nya tvhörna!! I love it! :D

Pöss pöss

Resultatet! :D

Här kommer lite bilder på min glänsade hall och kök :)
Det är så jävla snyggt där nu, jag vågar knappt vistas därinne.



Titta så tjusigt :) inte en enda pryl på golvet, å garderoberna är "rena" från handdukar å allt annat bröta som brukar hänga där på.


Rent och snyggt i köket med :)


Diskbänken is looking soooo good ;)


Jag saknar ord :)


Och här kommer den utlovade bilden på my baby!! Dont you just love it?!?!? :)
So fucking beatuiful!!! ;D

Pöss pöss

Nått hemskt har hänt mej!

Nee det är inte så farligt som jag fick det att låta. Men för mej och för vissa av er är det säkert mkt skrämmande.
Jag vaknade sent idag, skönt att sova ut. Sen låg jag kvar i sängen läääänge å bara slöa framför datorn. Gick upp och helt plötsligt blir jag som slagen av blixten:
Jag ska STÄDA!!

Jag menar vad är dom oddsen på en skala?? 1:100000?? Nått sånt ;P
Å nu menar jag inte bara diska, utan totalt jävla genomstäda.
Jag begränsade mej till hallen å köket. Köket va värst, ser ut som ett bombnerslag i både skåp å på bänkar.
Sagt å gjort nu jävlar sattes det i gång att städa.
Vädra mattorna, damma av fönstergrejjen, fläkten och bänkarna. Diska megadisken, skura skåpsluckorna, skura rent i ugnen, skura diskbänken, plocka i ordning och sortera i skåpen, lägga sakerna på rätt plats, dammsuga och till sist moppa golven!! :D
I hallen har liknade grejer gjort, den va dock ett mindre porjekt som gick mkt snabbare.
Men dra åt helskotta va fint det är här nu!! :D
Golven skiner, diskbänken skiner, spisen skiner och det luktar underbart i hela lägenheten :D

Jag är så förbannat stolt över mej själv!!! :D
Sitter å väntar på att golven ska torka så jag kan lägga på mattorna igen. Rätt normalt att storstäda mitt i natten men, heeey thats meee. ;)
Har lite bröte som måste slängas i köket också, katronger å skit som jag tyvärr inte blir av med idag så dom får väl fula ner lite en stund då.
Nee nu ska jag fortsätta här å sen som belöning för min hjälte insatts idag blir det iskall pep och geisha ;) Yummie!!

Pöss pöss





Crazy lady! :)

Män som hatar kvinnor!!

Åhh som jag har väntat å längtat med skräckblandad förtjusning efter denna filmen. Och idag vad det äntligen dax för mej att få se den :)
Har vart i extas hela dagen över detta å jag vad ärligt talat nervös när jag satt i biosalongen å väntade på att den skulle börja.
Vi hade fått skit bra platser, näst högs upp i millen i en av de sköna sofforna. En lagom stor popcorn och (tyvärr lite för lite) cola.
Jag va så rädd att få gå därifrån besviken. Besviken över att dom skulle kunna ha förstört en av de bästa böckerna som existerar. Och att dom hade gjort personerna så fel. Lisbeth är ju den som låg mest i riskzonen.
Alla som läst böckerna vet ju att hon är som ja vad ska man säga. Pippi Långstrump. Fast en mkt mörk Pippi. Hon hatar orättvisa å hämnas på dom som är onda.

Men jag är inte besviken. Inte ett dugg. Jag har en total jävla lyckokänsla men som samtidigt gör mej så ledsen för nu har jag gjort allt. Jag har läst Millenium triologin och nu sett filmen. Det finns lixom inget kvar längre. Jo tv avsnitten som ska visas på bok 2 och 3 men bara att det blir tv av det äcklar mej.

Men men. Tillbaks till filmen. Den va bra. Otäck, riktigt jävla otäck å rå. Ovanligt för at vara en svensk film. Vi förfinar alltid saker å ting å det gör att svenska filmer alltid suger. För allt ska ju vara så jävla lyckligt å fint här jämt.
Men det har dom tack och lov inte gjort här. Här tillåts det otäcka vara riktigt jävla otäckt och rått. Precis som böckerna. Alla detaljer är iof inte med. Kanske lite svårt att visa den brutala våldtäckte utan att just behöva våldta nån så det ska man nog vara glad för. Den va riktigt jävla vidrig iaf.
Å bilder på lik m.m har dom verkligen inte förfinat. Magen vände sej nästan ett par ggr.


Karaktärerna då?
Eftersom att dom har fått korta ner boken massor så saknas det självlart en hel del folk. Tex Erica. Hon är med i ca 2 scener och har man inte läst böckerna så förstår man inte alls att hon och Micke har ihop det på sitt lilla spciella sätt. Lite trisst. Fast hon blir ju iof mer inblandad i de andra böckerna och förhoppningvis mer i de kommande tvfilmerna.

Lisbeth. Ruggigt bra!! Nästa otäckt bra. Det va precis så jag hade föreställt mej att hon såg ut. Jag lixom kännde igen henne som att hon vore en gammal kompis lr nått. Och det är riktigt bra eftersom att alla skapar sej en egen Lisbeth.

Micke. Ja han spelade ju av Mikael Nykvist som kanske inte hör till mina favoriter direkt men efter detta har jag nog ändrat uppfattning om honom lite granna. Dock är han inte som Micke i böckerna eftersom att där beskrivs Micke som en ritkigt kvinnorkaaar å snygg. Men han va bra ändå.

Det enda som stör mej lite är Peter Haber. Han är Beck å ingen annnan! Han har inte riktigt med detta att göra. fast ändå så gjorde han det bra. Men dom kunde tatt nån annan än Beck till att spela Martin vanger!

Sammanfattning då kanske det är dax för eftersom att jag känner att detta blir väldigt långt nu å ändå känns det som att jag bara har skrivit en tredjedel av allt jag vill säga.
Filmen va kanon!! Suverän för att vara en svensk film som jag i vanligtvis hatar. Men har man inte redan läst böckerna (vilket jag inte kan förstå att en levande själ kan ha undgått att gjort) så läs dom innan ni ser filmen. För då förstår man mer. Man får ett ansikte på de karaktärerna man skapat och man känner dom innan man ser filmen.
Men för all del, se den ändå!! Detta va riktigt bra skit!!

Pöss pöss!!


Måndag igen!

En ny vecka igen då. Tiden går så jävla snabbt även fast jag inte gör mkt om dagarna.
Idag så står tvättning på schemat först nu idag.
Började vid 12  å la i de sista 2 maskinerna nyss. Ska ner om en timma igen å hänga det sista å slänga in lite i torktumlaren. Sen får det hänga där tills det torkar :)
Ska ut med Fiffi vid 16 tiden så när jag har lämnat hem henne igen tar jag svängen förbi stugan å tar med mej alltihopa upp igen.
Jag är lite arg på mej själv att jag inte upptäckte min tvättstuga tidigare. Så jävla smidigt är det ju. 2 masikner tvättas på en gång å sen när man tar hem allt igen så är det torrt å bara att lägga in i garderoberna.

Fast jag hatar att jag ska behöva gå så jävla långt att tvätta när det finns en stuga som knappt används i 12an. Typ alla skaffade ju tvättmaskin i lgh efter stamrenoveringen. Men jag får ju inte plats med nån :(
Men jag ska fortsätta strida för att få tvätta i 12an, jag ger ALDRIG upp ;)

Mer idag då?
Vid 17 när Bocken slutar ska vi ner till stan, till resebyrån å checka lite resor :)
Kommer bli kanoners :)

Sen i kväll blir det bio och massa mys :) Äntligen ska jag få se Män som hatar kvinnor!! :D Som jag har väntat på detta!!

Hepp nu funderar jag på att äta nått innan det är dax att bege sej ut i snöstromen igen.

Pöss pöss

RSS 2.0