Lördag!

Kvällen i går med ungarna blev jättelyckad. Vi hade jätteroligt och åt tills vi storknade.
Barnen tyckte att pizzorna från San Marino va de godaste pizzorna dom hade ätit. Gäller ju att ha bra smak;)

Vi kollade på fotbollen. Grymt spännande va det i jag har faktiskt fotfarande en liten ledsen känsla i magen för att vi inte vann. Fy faan vilka killar! Vilken jävla kämparglöd dom har. Underhållning på hög nivå och vi i Sverige är lyckligt lottade som har dessa talanger att se fram emot när det är dax för dom att spela i det "riktiga" landslaget. Kanske kan vi vinna nått mästeskap då? :) Tack för den här turneringen "Nya landslaget" och ni ska gå med huvudet högt och vara stolta för er insatts. Det va längesen iaf jag har suttit så klistrad framför en Sverige match i fotboll!

Blev även 2 filmer efter detta. Skräck stod på schema och jag tror den sista, Wolf Creek fick dom allihop att bli lite skakis :) Sen påbörjade vi Torkel i knipan men efter ca 20 min så blev det dax för hemfärd.

Vi va ganska utpumpade efter kvällen, spec dodingen som somnade direkt när vi kom hem :)

Idag då? Jag har inte gjort ett pissn förutom att skjutsa ner Hannes till stationen i morse. Så jag är helt ensam hela dagen idag. Ska nog ner med Katja till Krikelin sen å dricka lite öl. Hoppas nu att det blir så för annars blir jag ju helt ensam hela kvällen. Tom utan Fiffi som jag kunde fått sälskap av. Å då blir jag irriterad :P

Pöss pöss


Lugnet för stormen ;P

Oh jösses. Nu år jag på gränsen till helt slut.
Har totalstädat hela lgh och det mina damer å herrar kan jag lova det tog på krafterna.
Men nu skiner det som aldrig förr här hemma, trotts alla miljarder prylar vi har här nu pga flytten :)
Men jag är så nöjd. Dock så fuskade jag med dammningen :P Det lämnar jag till herren i huset ;)

Har även dratt ihop chockladtryffel till tårtan vi ska mummsa på i kväll.
Snart blir min lgh full av ungar å vi ska ha en toppen kväll :D
Fotboll, godis, dricka, tårta, pizza å skräckfilm. Kan det bli bättre?
Jag hoppas att jag fått tag i ett par skräckisar som skrämmer skiten ur ungarna. Moahahahah ;D

Ne jag är nog ta mej faan snuskigast i världen just nu. Genomsvettig och en frisyr som skulle kunna ge vem som helst en hjärtinfarkt :P
Duschen nästa! :)

Pöss pöss



R.I.P King Of Pop!

Precis som många andra fastnade jag framför cnn i natt när nyheten spred sig om Michal Jacksson.
Först va det enbart massa rykten och ingen ville bekräfta nått utan de anerikanska medierna hänvisade bara till varandra.
Men runt en så där 1.30 tiden så blev det bekräftat.
Michael Jacksson är död.
Vår tids kanske största musik legend har gått i graven.
Visst är det lite skumt?
Okej jag menar allt man läst om honom i tidningar så har man ju förstått att han inte mått riktigt bra den senaste tiden. Bilder på honom i rullstol och cancer påståenden.
Men han är ju ingen som dör. Men i natt så gjorde han det.
Inte för att jag är nått himlans stort fan men jag menar VEM har INTE lyssnat på hans musik?
Jag tror inte det finns nån som ALDRIG hört nån av hans låtar lr nån fest som det inte spelats lite Jacksson på.
Världen är i chock idag å jag måste erkänna att jag är lite småchockad jag med.
Vi som aldrig upplevde när Elvis gick bort har fått uppleva vår tids musiklegend gå över till andra sidan.
Oavsett alla rykten å allt som han har fått stå ut med så visar det sig iaf idag. Michael var störst och hela världen är berörd av detta som har hänt.

Vila I Frid, King of pop!!




Detta är mäktigt!

Sol å bad heeeela dan! :D

Ahhh vilken jävla underbar dag jag har haft idag :D
Vart ute i stöpen å solat och badat hela dagen. Helt fucking underbart!
Hoppas detta underbara väder håller i sej hela somaren, fast den veckan jag å dodingen drar till Spanien så får det gärna regna här hemma hehehe ;)

Snart så står matlagning på schemat. kyckling med fetaost å oliver blir det. Mumms! Vi va båda så sugna på det å så hade vi en massa kyckling i kylen så då va det bara att slå till.
Jordgubbar till efterrätt! :)

Imorn så kommer Kalle, Flisan å Macus hit på kvällen. Vi ska käka pizza, mängder med godis å titta på fotboll å läskiga skräckfilmer. Ska bli kul :) Vi kommer nog vara helt slut när vi kört hem dom sen på kvällen :)


Sommar!! :)

Äntligen!!!
Nu är det banne mej sommar! Som jag har längtat :)
Inte en dag för tidigt. Man blir verkligen som en helt annan människa när man vaknar upp å ser att himlen är klarblå å att solen strålar.
I går spenderade jag dagen på mammas baksida å låg å solade :) Hade även sälskap av våran gamle katt som även han njuter i fulla drag nu när det är varmt ute.
Lyckades tom bränna mej lite i går.
Idag står städning först på schemat. Inte riktigt vad jag sett fram emot men dammet yr här hemma så det är ett måste. Tänkte starta med badrummet.

Så ringde dom från allergicentrum oxå. Gud va jobbigt allt blev nu då. Jag skulle tydligen vart där 10.30. Men eftersom att min mobil va tvungen att göra en mjukvaruuppdatering så försvann allt jag hade lagt in i den. Men som tur va fick jag komma vid 14 i stället. Men det blir en svettig promenad till mammi å hämta bilen men whatever. :)

Ne fram med skurhinken nu. Nu jävlar ska det städas här!


Shopping är bra för själen :)

Hello!
Äntligen fredag! Så himlans skönt. (ja öven för oss arbetslösa är det skönt med helg).
Dagen började med en promenix ner till hundgården å där fick Xana springa av sej rejält medans antingen vi kastade pinnar lr jag jagade henne när hon inte ville släppa pinnen. Kul va det trotts pissväder :)
Sen stannade vi till å jag handlade lite snabbt inne på Kvantun.
Sen lagade jag å dodingen en god pastasallad å sen åkte han till jobbet å jag blev ensam med dåren. Hon hoppade genast upp i soffan å la sej till rätta :P
Men jag körde ner henne snabbt. Nån måtta får det vara på galenskaperna :)

Hämtade upp Bocken 16.30 å vi drog en sväng till maxi. Det va dax för lite shopping tyckte vi. Tyvärr hittade jag inte de gladiator sandalerna som jag så gärna vill ha. Hittade ett par i V:ås men dum som jag är köpte jag dom inte!
Men jag kom i stället hem med 2 jättefina klänningar från Gina :D
BIG LOVE!! Har den där sköna "shoppat" känslan i kroppen, and it feels so good ;)

Snart ska jag å dåren gå en promenad till pappa å Eva. Där ränkte jag spendera min kväll idag eftersom att jag är ensam å övergiven :P Så jag hoppas på att bli bjuden på god mat där ;)

Imorn ska naglarna fixas :D Jiiiihaaa!!! Dom ser ju för jävliga ut nu så det ska bli skönt att få dom fina igen. I love my nails ;) Så nu är jag i princip färdigstylad tills brorsan tar studenten. Håret är klippt och blonderat, naglarna ska fixas imorn å klänningar har jag hemma, Vet dock inte vilken jag ska ha. men det löser sej. Nu återstår bara presenten å den har vi ju faktiskt ideer på vad vi ska köpa :)

Nee nu ska jag göra som dåren på golvet. Vila en stund ;)

Pöss pöss


Jävla förbannade förkylning!!

Nee far å fly iväg nu förbannade piss förkylning.
I 2 jävla veckor har jag dratts med detta. Å nu är jag jävligt trött på det.
Halsont, tappat rösten, täppt, snorig, utslag, ont i huvudet, bihålorna och tänderna.
FY FAAAAAAN!!!
Jag tror banne mej det börjar dra ihop sej till en bihålinflammation. Det har jag ju haft 10000 ggr innan å symptomen börjar göra sej påminda.
Jag ger det fram tills måndag. är jag inte bättre då så ska jag gå å tigga till mej en pencelinkur hos farbror doktorn. För då är det uppenbart nått som inte kan läka ut av sej själv.

Jaja. Över till annat. Va ett tag sen jag skrev här i såg jag. Men jag har banne mej inte haft lust. Men nu kanske lusten är tillbax. Jag är på ett extremt dåligt humör.. ja ni vet ju hur det är en gång i månaden. Å i går hade jag nog brytpunkten. Så idag känns det bättre :) Dock måttligt irriterad på en del smågrejjer :P

Vi har vart å hämtat vovvi i dag. Hon ska ju bo hos oss fram tills lördag. Å hon har redan hunnit skita ner hela golvet samt spy av nån anledning. Men nu så ligger hon så snällt ute i hallen å vilar. Hon kommer in å uppmärksammar mej på att hon finns lite då å då genom att bita mej i handlederna. Jag förstår inte riktigt varför men så gör hon iaf. Sen är hon nöjd å lägger sej igen.

Ska snart ta ut hårbollen på en promenad ihop med mamma. Får la hoppas att det håller upp den stunden iaf.

Pöss pöss


RSS 2.0