Pengabrist!!

Usch.. pengarna bara flyr från mitt konto känns det som. Stockholm gillade visst mitt betalkort :P
Sen va jag tvungen att lägga en Mary-Kay order i går oxå.
Skit kul igentligen, men sådär kul att få ligga ute med 2000 kr. Fast som kommer ju tillbax så fort mina kunder fått produkterna. Men samtidigt ät det kul att folk handlar ju :)

Så nu väntar jag spännt på min order. Har ju som vanligt lagt inte lite saker till mej själv *hosthost*. Det är sjukt svårt att låta bli att klicka hem smink framför allt. Fast det är ju faktiskt bra oxå.. ju mer smink å prylar man har hemma, desto mer produkter kan man visa upp på klass :D

Men så är det ju det där att ragga folk till klasser. inte alltid det lättaste, spec inte här i lilla Skövde å med lågkonjukturen på köpet på det. Men skamm den som ger sej ju. Har en del trådar att dra i än faktiskt :D

Nee nu ska jag försöka få tag i mammi.
Pöss pöss


Dax snart.

Hej!
Blidde visst ingen vidare uppdatering under helgen. Men det har faktiskt vart skönt att inte ens ha suttit vid en dator alls :)
Vi har haft en så jävla underbar helg att det är lite svårt att sätta ord på det.
Tänkte slänga in bilder och berätta mer om helgen senare. Just nu så väntar en runda på berget om ett par min med Katja. Ska bli skönt det, blivit lite syndande i helgen. Fast inte så hinlans farligt som jag trodde iaf. Jag menar hur ofta är man på Grönan lixom? :D

Nee nu ska jag fixa det sista innan promenixen. Måste ju bälja i mej en halvliter vatten så de är väl bästa att börja jobba på det nu ;P

Pöss pöss

Off for the weekend :D

Sådär. Nu har vi nog lyckats packa ner det mesta. Serut som att vi ska vara borta i 2 veclo i stället för 4 dagar. Men va fasen man måste ju ha massa kläder med sej å välja mellan :)

Vi ska väl dra om ca 20 min, då blir vi upphämtade av pappa. Och då ska vi stanna till lite snabbt och överraska farmor som fyller år idag. Sen fortsätter vi i väg. Blir väl nån lunch på nått snabbställe på vägen, men hey, nästa vecka börjar ju min hårdträning. Bäst att passa på å njuta nu under helgen ;)

Ska strax ut å äta lite frukost, min mage kurrar å skriker efter maaaaat!
Får se om jag hinner uppdatera lite under helgen. Vore ju synd att förlora alla läsare nu när man lyckats få sej en stadig skara :D

På lördag ska vi iaf bli barn igen. Då är det grönan som gäller. Iiiiiiiihh va kul! Jag älskar nöjesfält :D Synd att dodingn är en liten fegis, men han kommer inte komma undan hihi :) Ha ska med mej i ALLT :D

Nee frukost va det! Vi hörs förhoppningvis senare i kväll :)

Pöss pöss


And off we go ;)


Jippie!! :D

Onsdag!

Hej på er!
Ganska nyss hemkommen faktiskt. Blev tidigt uppgång i dag å lite sömn. Men efter en dusch så blir man ju som en ny människa igen :)
Vi åkte ner till stan. Jag lämnade in lite papper på arbetsförmedligen å möttes för en gångs skull av en trevlig människa där inne. Ja va brukar man säga.. så länge det finns liv finns det hopp ;P

Sen va det lunchdax. Jag å Hannes mötte upp Tor och Emma å satte oss på Vattra å njöt av deras underbara grekiska buffe :) Vi hade skit trevligt å satt där i över 2 timmar å bara tjötade.

Sen gick vi en snabbis till Hm innan vi drog vidare ftill kss. Där gick det oxå bra, hade en trevlig pratglad läkare å Hannes fick följa med in i "sprutrummet".

Nu är jag iaf hemma. Har fixat med lite papper som ska in i pärmar etc å ska väl ingetligen inte göra ett piss tills klockan blir 18.30 för då blir det thaimat hos Nipa :)
2 par och jag. 5e hjulet, men så blir det ju när Hannes skiftar. Jag överlever nog ensam :)

Vet ju att jag snart kommer bli sjukt trött pga sprutorna så det känns faktiskt skönt att inte ha nått inplanerat. Dom rekomenderar ju att man ska vila å inte anstränga sej efteråt så. Synd bara, är lite smått sugen på berget. Men jag våga inte riktigt. Har ju sett vad som händer med armarna när jag anstränger mej å det avstår jag gärna nu när vi ska till västerås å allt. Kul å gå där på stan med 2 svullna Karl-Alfred armar ;P

Ska iaf packa lite åt oss så vi inte behöver göra det kl 1 i natt. Vi ska ju ändå i väg rätt tidigt imorn. Drar väl runt 10 tiden. Ska bli så kul :D

Blir tyvärr lite fusk i "nyttig livet" denna veckan. Dels så hinner jag ta mej faan inte ut å gå. Sen blir det ju västerås imorn. Fast jag tröstar mej med att det blir mkt promenade i sthlm å västerås. Shopping är oxå träning ;)
Får se hur det blir, förhoppningvis blir det ett gymkort snart. De ekonomiska förutsättningarna ändra ju snart till det bättre när vi blir "sambos på pappret". Så då kanske man ska slå till. Emma kom men lockande erbjudanden å Hannes tränar ju där med. Så chansen är ju större att jag får framgång där än på nautilus där jag tränade en gång i tiden i min ensamhet.
Jag är bra sugen alltså. Sen att så många av de ma känner är där. Då borde man ju ha sälskap. Å Hannes kommer ju släpa med mej dit ner så det är ju perfekt.

Angie: Har du aldrig sett mej arg?? :D Grattis i så fall. Det hör inte till vanligheten ;) Men nee.. jag brukar för det mesta vara jävligt glad. Men när jag väl blir arg... då släpper mina spärrar.. rejält ;D

Jag är kär i Eminen igen. he's back and he's good!! And yes, we've missed you! ;)




Pöss pöss

Tisdagen :) (från och med idag HATAR jag telenor)

God kväll :)
Denna tisdagen börhar lida mot sitt slut. Har haft en sådär dag om jag ska vara ärlig.
Min mobil har ju totalt flippat ur. Den är SJUK I HUVUDET!!! Och jag blir så förbannad!
Den har stängt av sej 7 ggr idag å så kopplar den upp sej på internet SJÄLV.
Ditt förbannade as!

Har små misstankar att den inte riktigt gillar at bli inkopplad i datorn, men den ska ju kunna göra det utan problem.
Så jag tog mina garanti-papper å åkte till Telenor butiken för att kräva en ny fungerande telefon. lr iaf att få den inskickad.

Där inne blev jag bemött av VÄRLDENS OTREVLIGASTE expedit! Hoppas du läser detta för nu ska du banne mej få ett par förbannande rader skriva om dej.
Han va dryg, sur, otrevlig å ohjälpsam. Å då tycker jag att man har helt fel jobb när man bemöter kunder på det sättet. Och att inte ni har några lånemobiler är väl ta väl faan inte mitt fel?? Jag äger inte er butik. Jag en bara en lurad stackars kund som tyvärr är bunden till er i 22 månader till. Men att alla låne telefoner är utlånade säger väl en hel del. Ni säljer skit å behöver uppenbarligen skaffa fler låne telefoner.

Å inte nog med det. Mamma blev precis likadant bemött när hon va inne i samma butik i går.
Nee den dagen om 22 månader när mitt abonemang har ni inte kvar mej som kund längre iaf. Å jag ska med glädje gå in å kasta både telefon å telefonkortet på er!
MORR!!!!
Visste jag vem som va chef så skulle jag utan att tveka ringa å berätta hur förbannat otrevligt ni bemöter era kunder när man vill ha hjälp. Ja för ni är ju äckligt övertrevliga när man ska köpa nått. Men att hjälpa till när man kommer med sketna mobiler vill ni tydligen inte.

Sådär.. nu har jag fått ur mej lite ilska. And it feels so good! Så nu gör vi, kära läsare, revolt mot Telenor. INGEN skaffar abonemang där å vi stackare som har vi byter med glädje till nått annat när det är slut!

Vart på kalas i väll oxå i stöpen. Å när man får mormors underbara smörgåstårta kan man inte vara arg längre :)
Så nu är jag faktiskt riktigt glad igen, när jag spytt ut mina demoner här :D


Helgbilder :)

Sådär. Ganska nyss hemkommen från Mary-Kay möte. Va riktigt kul faktisk. Å nu tror jag faktiskt att jag ska ta upp det lite smått igen. Fick bla. en Perfekt Start-utmaning som jag banne mej ska klara av!
Så nu är det dax att ragga klasser igen. Nån som är intresserad?? :D

Dax för bilder från helgen. Enjoy!! :)


Kusin och hennes Johan kom på fredagsfika :)


Fika :D


Promenad på Liden. Jag crazy å det gigantiska vidkraftverket i bakgrunden.


Våra 3 följslagare :)


Fint :)


Min mobil tar sannerligen bra kort :)


Pussbild <3


Yoda, Ginza med gigantisk pinne och lilla Xana längst bak :)


Jag va tvungen att leka proffs-fotograf ;P


Sen fick jag agera modell. Dock ingen fin frisyr alls ;)


På lördagen i (bak)fyllan tog dodingen premiärdopp i stöpen poolen :D Sexy ;)

Så det va lite bilder från helgen. Pöss pöss

Helgen! :)

Den helg har som de flesta andra vart toppen :)
I fredagd fick vi ju som sagt besök av kusin plus hennes Johan.
Mkt trevligt va det :) Det avslutades givetvis med ett glas vin för mej och Linnea ;) Kaaaarana kör!

Sen åkte vi en sväng till falköping. Där väntade långpromenad på Liden med Ginza, Xana å Yoda i släptåg :)
Helt underbart fint va det där ute å vädret va perfekt! Bilder utlovas senare i dag :)
Så denna veckan har jag sammanlagt promenerat 1,2 MIL :D
Go Kajsa Go Kajsa!!!

Vi däckade i soffan hos Hannes föräldrar och va hemma vid 2,30 på natten å får den intelligenta iden att dricka lite. Lite spårar givetvis ut till mkt å natt blev till dag. Herrejösses. Men sånt FÅR man göra när man är kär <3
Slutade iaf med att min nagel gick av. Å Katja, räddaren i nöden skjutsade ut mej till Monica som fick laga den. Hon hade mkt roligt åt att vi va fulla kl 10.30 på förmiddagen ;P Tack Katja för skjutsen å att du ställde upp!! BIG love!

Sen gjorde vi ett impulsbesök hos mormor å morfar. Vi blev bjudna på god mat å sen somnade jag å dodigen i solen hehehe :)
Sen kom Päs å Flisan ut å det blev fika å vi avslutade det hela på McD.

Kvällen spenderades i goa vänners sälskap hos Bocken. Givetvis va det Eurovision för hela slanten. En mkt kul tv-kväll å jag hade assköjj trotts aningen baksmälla ;) Thanx Ladies! BIG love!

Igår så sov vi, sen tog vi en impulstripp till Mariestad. Gick på Karlsson å sen lunchade vi i hamnen i solen :)
Sen stöpen en sväng å sen hem å tvn hela kvällen :)

Neenu har jag tvätt att hänga!!
Lateeer!!

Pöss pöss

Får strax besök :)

Nu är det 4 min kvar innan jag tror det ringer på dörren
Kusin och hennes kaar kommer hit på lite fika :)
Ska blir väldans trevligt.
Så jag har vart å inhandlat diverse smått å gott på kvantum som vi ska smaska på.
Tur att det blir långpromenad ikväl med vovvarna. Då blir det som ett lätt joggingpass hela vägen ;P

Slänger upp bilder den på vårt besök :)

Pöss pöss

Min bloggdesign :)

Tänkte faktiskt ta ett inlägg här för att tacka för hjälpen med min bloggdesign! :)
Jag sprang av ren tur på denna tjejen:

http://ulike.blogg.se/

Hon har jättefina designer på sin sida som hon gjort och jag föll pladask för denna. Så jag tog mod till mej å skrev ett mail till henne och bad om hjälp. Så här kära vänner har vi resultatet. Jag tycker att min blogg är grymt fin och jag är super nöjd! Så tusen tack Ulike Design för all hjälp!! :D




Tänkte kila in ett litet inlägg här nu.
Vi va ju på bio som sagt. State of play. Den va riktigt bra å vi hade toppen mysigt :)
Va bara jag å dodingen plus ett par till i salongen så vi hade gott om plats å ingen som störde ;)

(Jag fuskade lite å köpte lite godis. Men säg inte det till nån. Men jag drack faktiskt ramlösa ;)

Imorn väntar finbesök av kusin å hennes kaar :D Tur att vi har röjjt lite här hemma. Ska i väg å jaga gott fika imorn nu. Mumms!! Jag är så sugen på krämbullar!! ;)


Ramlösa is the shit! Nja inte riktigt va. Men det går att dricka;)

Ajajaj!!

Fy fasiken va mina vader totalt strejkar just nu. Träningvärken är maximal.
Blev 4 km på berget idag igen med Katja å Lena. Vi knallade på i ett lagom tempo hela tiden. Mördarbackarna saktade väl ner oss lite, men vi klarade av dom :)

När jag kom hem ställde jag mej å stekte upp köttfärsen som vi la fram i går men ej hann göra nått av. Blev en thailänds egenkompinerad gryta som va stark men god :)

Dodingen föreslog att vi skulle gå på bio i kväll å jag blev jätteglad :) Va längesen vi va på bio. Vi valde mellan Änglar å demoner och State of play. Vi enades om den sistnämnda. Så nu får vi hoppas att den är bra :) Nån som sett den?

Men kommer bli lite svårt att gå på bio utan godis, det är ju ett måste lr hur? Men nu gäller ju det hårda livet, kanske blir en lite popcorn? ;) Nått måste jag ju ha!! :)

Äh min datorn kråglar så det blir inga bilder från berget just nu iaf. Jag tror ta mej faan min dator har allvarliga problem. Hjälp mej någon, annars länsar jag sparkontot å köper en ny för jag får ta mej faan panik när den beteer sej såhär!!! *morr*

Pöss pöss

Träningsvärk!

Jösses va trött jag måste ha vart idag. Däckade runt 1.30 i soffan i natt. Sem förflyttade jag mej till sängen runt 3. Å sovit som en stock tills för typ en halvtimma sen.
Hade ställt alarm på 11 men det gick inte. Gårdagen måste ha tagit ut mej rejält :P
Kännde så fort jag reste mej upp av träningvärk. Å jösses va stolt jag blev då. Det har jag inte haft på länge :)
Vaderna, bröstmusklerna, armarna och magen. Dom har tydligen fått sej en rejäl omgång :)

I går tog iag jag å dodingen mått på mej så att man förhoppningvis kan se lite resultat om nån vecka. Fast det är lite dumt att vi inte gjort det innan. Det har ju säkert redan hänt lite som man aldrig kommer få märka. Men men. Nu har jag mått iaf å jag kommer ju bli själaglad så fort minsta cm har försvunnit :D

Funderar även på att ha en nykter helg denna helgen. Eftersom att jag misstänker att det lär bli en del drickande i V.ås och sthlm nästa helg. Gud va kul det ska bli. Ser fram emot att få shoppa loss riktigt ordentligt :)
Försöker hålla mej i från stan nu så gott det går så inga onödiga pengar försvinner bort nu.

Nu ska jag strax gå ut till köket å göra mej en smoothie :) Sen om nån timma blir det promenix på berget med Katja å ev Lena.

Pöss pöss


Redan kväll...

Ja som gick upp så tidigt idag (tack vare kusinens sms). Redan kl 10.
Å nu är det redan kväll. Jisses, dagarna går undan.
Idag har jag hunnit med detta:
* Gått en långpromenad på berget med Katja. Hela 4 km blev det. Skit skönt, men vi va allt lite svettiga där i slutet nä mega backen Allan uppenbarade sej för oss. Tur att man har fått en kompis nu som oxå är arbetslös så jag kan tvinga med upp på berget varje dag :) Efter vår marsh så gick vi å satte oss på utsiktplatsen å njöt av solen en bra stund.

* Vart ute med Katjas katter. En riktig upplevelse i sej vill jag lova.

* Handlat. Ja som sagt, sambo livet är inte lätt. Maten tar slut snabbare än nånsin ;)

* Lagat lite mat. Kyckling och sallad fick middagen bestå av i dag. ( så jävla nyttig, jag vet)

* Total städat ur dodingens lägenhet så att psykfallet till hyresvärd ska bli nöjd och hjälpa till att få det uthyrd snabbare. Jävelen va fint det blev azzå. Vi är ett toppen team <3

* Blev utbjudna till dodingens föräldrar i Falköping på rabarberkaka. (där sprack lite av det nyttiga, men hey, rabarber är rabarber. Alltså nyttigt ;)

* Kommit hem. Han diskar, jag bloggar. Jag är jävligt trött å har träningsvärk i min mage efter gårdagen.

Sådär. Nu fick jag nog med allt i runda slängar. Ska försöka dra in lite bilder oxå :)


Fin utsikt från utsiktsplatsen :)

       
Katjas ena kisse. Nisse lr Sigge (förlåt men jag har inte lärt mej det där än ;)

Sen får jag ju inte glömma att gratta världens tjockaste morbror Pär på födelsedagen!! :D Grattis tjockis!!

Ne natti natti nu!
 Pöss

Go morron!

Ojojoj, kolla v ad som har hänt med min blogg?? :D
Är den inte superläcker?
Jag älskarn iaf :D
Ska avslöja lite senare vem som gjort den åt mej, har jävligt bråttom just nu.

Ska starx upp på berget å gå en rejäl runda med Katja. Men innan dess är det smoothie som gäller.
Kanske lite knäckisar oxå, mini-rut är ju så fruktansvärt goda :D

Denna bilden gav mej ett rejält leende, kan tänka mej att det är så jag å Katja kommer se ut strax :D


Pöss pöss

Nattblogg!!

Hello!
Jag är på strålande humör :)
Fråga mej inte varför, men jag tror att det är för att llt är så jävla bra just nu :D
Helgen va toppen, vilken fest! Den lever jag fortfarande på å är sjukt jävla partysugen redan nu ;P
Sen har jag ju verkligen kommit i gång med mitt nyttgare liv oxå :)
Bye bye pepsi å annan skit. Men givetvis är det tillåtet att dricka vin på helgerna ;)

Kör just nu stenhårt på soppor. Nyttiga som faan å åh så goda. Sen älskar jag ju att laga mat oxå :)
Fick en ny stanvimixer av dodigen idag så jag kan göra massa soppa å smoothies som har blivit en riktigt bra frukost. Har dock vart lite jobbigt att blanda dom i matberedaren eftersom att det dels blir så jävla mkt i den sen är det ta mej faan omöjligt att hälla ur den! Har blivit en del grova ord där ;)

Fast har dock fuskat mkt med springningen :P Usch va dålig jag är där. Vi som hade redan förbättrat tiden med 4 min. Men det ska tas upp snaras igen. Imorn blir det dock långpromenad med Katja :)

Ska även införskaffa mej ett hopprep så jag har att göra hemma på dagarna :)
Fast det är verkligen tur att jag har världens bästa träningcoatch :D Hade aldrig klarat mej utan doodingen, då hade jag vart en (ännu) tjockare soffpotatis ;P
Men det känns bra att iaf ha kommit i gång lite. Å det där med konditionen går ju så sjukt snabbt å förbättra. Jag är fortfarande chockad (å mkt stolt) över mej själv :D

Imorn  ska vi städa ur dodingens lgh så att vi kan säga upp den snarast å hans hyresvärd lovade att fixa in folk snabbt, bara vi städade riktigt noga å gjorde fint. Så det får bli morgondagens gym-pass hehehe :)


Pöss pöss

Naglar!!

Jag är så sjukt trött.
Blev sent i säng i går å sjukt tidigt upp imorse.
I går va vi som sagt i Trollhättan å tittade på Underhållningsbandet i armens trummkår.
Riktigt bra va det. Jösses. Jag ska nog aldrig mer nämna att jag kunde spela lite orgel när jag va liten :P

Upp kl 8.10 i morse. Sen ut till väring 9. Där blev jag omhändertagen en stund och fick nya, sjukt snygga, men kanske aningens förlånga (!?) naglar :D
Så jag är ganska så handikappad nu när det gäller sms och tangentbordet. Men det släpper juu efter ett par dagar.
Grymt nöjd är jag iaf, trotts det lilla såret, som för övrigt gör sjukt ont, som blev under filningen. Aj aj aj!!

Efter det åkte vi till mormor å morfar. Där fick vi en god å välbehövlig frukost :)
Stannade väl där en stund å så hade jag guidad tur för dodingen.
Åkte därifrån vid 11.30 å satte fart mot Axvalla marknad.
Ett litet ryck vi fick :)
Massa folk trotts det halvdanna vädret.

Nu har vi vart hemma en stund. Dodning diskar å jag ligger å bloggar å ska snart ta mej en välbehövlig tupplur :)
Måste ju vara på topp i kväll å så är jag ju faktiskt skadad.
Mitt svidsår å sen drog jag i naglarna utav helvete när jag slant på bildörren, jiiiiiiizz jag trodde jag skulle dö. Det va INTE skönt!

Pöss pöss


Fina, underbara naglar :D


Lite närmre. Jag vet, jag suger som fotograf, men det är inte lätt att ta kort på sin egen hand ;P
Kass bakgrund oxå, men jag hoppas ni ser skönheten i fotot ändå ;)

Heja Sverige!!

Ligger just nu som fastklistrad framför Hockeyn :)
Kvartsfinal Sverige-Tjeckien.
Står 2-0 till Sverige just nu å det ser ganska så klart ut :D
Faktiskt tagit ett lr ja två är det nu glad rött. Satt mkt fint tycker jag :)
Ne back to the game!!
Heja sverige!!

Pöss

Tvättberg!!

Hello!
Håller just nu på som bäst att besegra tvättberget. De sista maskinerna är i nu å jag har väl 2 rundor kvar där nere inna jag är helt färdig. Hela 6 maskiner blev det idag. Inte lätt det här sambolivet ;)
Sen att han smiter i väg till jobbet å låter mej ta hand om allt gör ju inte saken bättre direkt :P Men det är ju som man säger. Hämnden är ljuv ;)

Har vart så sinnessjukt trött denna veckan. Jag å dodingen har däckat i soffan runt halv tre varenda kväll framför hockey. I går va det lite bättre, då somnade jag i pausen till tredje perioden. Vi vaknar å går till sängen runt 6 tiden.
Sen sover vi som stockar fram till 11. Jösses. Vad är det som har hänt? Jag har inte vart mej själv sen jag kom hem från Thailand. Jag kan inte vara vaken lika länge längre ;P

Suttit å spanat runt efter lägenheter idag. Fick lite bra tips av pappa som jag ska kolla närmre på.
Men nu har vi iag fått tag i ett magasin så nu kan vi säga upp dodingens lägenhet snart å stuva in alla hans grejer där inne. Sen kommer vi bli rika som svin under sommaren när vi ska dela på min etta. Herregud, vi kommer bli miljonärer ;D Ja nästan iaf hahaha :)
Ne men Thailand lär ju inte vara några problem iaf :)

En halvtimma kvar tills jag ska ner igen då. Vad ska man hitta på tills dess? Med tanke på vädret så tror jag att jag intar soffläge å inväntar vänner som visar första avsnittet idag igen. Man tröttnar alrid på den serien, I love :D
Dodingen tycker jag påminner om Joey när det handlar om mat.
Kajsa dosent share food!!! :D

Pöss pöss


Alltid svart i slutändan ;P

Jag vet inte om det bara är jag. Men för mej blir det alltid svart i slutändan. Vad det än gäller. Eller rosa då, men nu va inte detta ett alternativ.
Hittade ett par riktigt mysiga sommar skor idag på HM av alla ställen. Sen att dom va svinbilliga gjorde ju inte saken sämre heller. Men jag hade ett stort problem. Vilken färg?
Det fanns svart å nån guldskimmrig färg. Och sen va det lixom en flätad sula och klack.
När jag såg dom tyckte jag direkt att de svart va finast för dom såg jag först. Sen när jag såg de guldiga så blev jag helt bombsäker på dom. Men när jag hade provat båda i ca 10 min så hade jag inte en blekaste aning om vilka jag skulle ta.
Alla som befann sej inne på HM måste trott att jag va helt knäpp ;P

Men sen blev det som vanligt. Jag tog dom svarta. Dom va snyggast.
Varför är det alltid så?
Det va ju lixom sommarskor å ljust är ju en sommar färg. Men svart passar ju jämt. Till allt.
Jag är säkert skittråkig men jag har en läggning till svart när det gäller skor, förutom mina bruna stövlar som jag avgudar.
Men men. Gjorde jag rätt val som tog de svarta?
Jag hoppas iaf det :)

Här kommer bilder på nytillskottet i skofamiljen.



Som sagt, jag vet inte om jag gjorde rätt val. Kanske byter jag dom lr så köper jag det andra paret oxå? ;)
Eller så nöjer jag mej med dessa :)

Pöss pöss


Böld?!?! Tumör?!?! Blåsa?!?!

Hejsan!
Igår kväll gjorde jag en förskräcklig upptäckt!
Jag å dodingen hade precis avnjutit varsin smoothie sent på kvällkvisten å det fastnade lite hallonförn mellan tänderna på mej, ni vet så där så man inte får bort det med tungan utan man måste sticka in fingret å lirka bort det.

Då känner jag VÄRLDENS knöl (!!!!) inne i min mun, precis vid nedre tandraden en bit in. Å självklart får jag panik. Bölden är lika stor som en ärta å stenhård. Tumör är det första som slår mej, nu har jag fått en tumör!
Dodingen försöker titta men ser inget å vi kommer efter en stund fram till att låta mamma kolla på den imorn innan jag ringer akuten ;P

Sen somnade vi. Men så fort jag vaknade idag så va ju bölden det enda jag kunde tänka på. Så jag kastade mej på telefonen å ringde mamma. Mamma lugnade mej dock ganska snabbt å sa att det är väldigt ovanligt med tumörer i munnen utan att det sannorlikt rörde sig om en infektion lr nått. Sen frågade hon om jag hade tittat om det syntes nått.
Nej det hade jag ju inte, så jag for upp som ett skott till toa-spegeln å bände i sär käften för att se in.

Å vad ser jag?!?!?! Jag höll på att svimma.
En ENORM frutansvärt gigantisk mega BLÅSA!!! :O
Jag höll på att smälla av alltså.
Nog med att jag ofta har blåsor och afftes lr vad det heter i munnen, stora som små när jag är förkyld m.m men detta va nått utan dess like! Jiiiiiiisses!
Men jag blev ändå glad av att se va det va, nu är det ju ingen tumör iaf. Men ont gör det!
Som tur är har jag en sån där affter-medles-tub hemma så nu ska blås-faaanet DÖ!!



Denna stora kissen har jag å Bocken klappat :D

Pöss pöss

Maj!!

Hejsan!
Återigen väldigt längesen jag printade här. Men nu ska det försöka bli ändring på det.
Maj månad har vi kommit till nu å rena rama somaren är här :D
Fast lite trisst tycker jag det är samtidigt. Allt blommar ju över så fort nu. Vad kommer finnas kvar när det blir "riktig" sommar?

Livet är ganska bra i sin helhet nu :) Börjar dock bli skapligt trött på att gå hemma dagarna i ända. Men nu tack vare ett program som jag gått med i på arbetsförmedligen så kan jag få börja timjobba igen förhoppningvis :)
Dagis har ju faktiskt sökt mej massor med ggr men jag har ju inte kunnat innan eftersom att då sänks a-kassan. Men nu blir det förhoppningvis ändring på det :) Hoppas bara dagis vill ha tillbax mej, men det tror jag ;)

Annars då?
Jo som sagt livet är fint. Vädret är toppen. Allergisprutorna verkar hjälpa och även jag kan njuta av det underbara vädret vi haft utan att svullna upp som en ballong å nysa mej medvetslös :P Kärleken spriar ;) Å i princip har jag fått mej en sambo <3 Fast han har dessvärre övergivit mej för jobbet nu men kommer hem i natt igen :)

En grej till, å dra på trissor nu:     *trummvirvel*

Jag har börjat träna!! Jo det ÄR sant. Å inte vilken träning som helst, jag SPRINGER!! Hörde ni det?? Springer.. på berget... tillsammans med dodingen som coatch :D Han gör ett kanon jobb ;)
Fast denna veckan har det inte blivit nått än pga av att jag lyckades få en jävla tagg i foten som gick av där inne å fastnade. Så jag ha haft jävulskt ont å knappt kunnat gå. Men nu verkar det ha gett sej så imorn blir det träningskläderna på å sen en svettig löprunda på berget :)
Man måste ju, nu när man blivit tjock ;P

Ne nu får det va nog för idag.

Pöss pöss

RSS 2.0