Strax till jobbet!

Jaaa då va det en ny vecka då. Kvällsvecka tyvärr :P
Men som tur är jobbar vi bara 4 dagar denna veckan :) Då känns allt mkt lättare.
Har vart hemma hos mammi en sväng å fått massa mat, altid lika välkommet :)
Skulle gjort en stor handling i dag men, jag sov som en stock så det får vi skjuta på tills imorn.
Betalat in de sista räkningarna nu oxå. Fixade till Halens räkningen oxå. Ska ta mej faan aldrig handla därifrån igen! Usch på dom!
Nee nu måste jag visst byta om för klockan rusar i väg ser jag.
ba baaa!!

Så jävla knepigt! Jag förstår mej bara inte på dej!?!?!


Helgen!

Jobbade natten till lördag. Gick riktigt bra förutom att jag lyckades göra ett lampfel. JAG?!?! Av alla. Men det va faktiskt inte helt mitt fel. Grejen låg inte där den skulle. Så förhoppningsvis kommer jag ganska så lindrigt undan.
Annars gic allt kanon, klara mega tidigt å satt å åt frukost å bevittnade en Chicago-match medans vi väntade på att få gå hem :)
Idag så sova jag en liten stund längre än vad alarmet va satt på. Men jag hann iaf få en klipptid hos frissan å jag blev MEGA NÖJD denna gången :)
Sen va jag hemma hos mamma å lämnade bilen. Å efter det drog Katja å jag ner till stan en sväng. Blev lite smink å en god lunch lr middag på China town :)
Sen åkte jag hem å sov :)
Å nu är ÄNTLIGEN min bil a.k.a Maj-Björn lagad :) 1000 spänn billigare än va jag trodde, så jag är mer än nöjd med det.
Fick besök på kvällen av AnnA å lille Pontus. Å senare även av Katja.
Jag, Bocken å Pontan lekte kurra-gömma å hoppade i min säng till den lilles belåtenhet :)
Sen vid halv elva höll han på att somna så dom begav sej hemmåt.
Jag korkade upp lite smått å satt å pratade med Katja tills typ halv tolv. Då gick även hon hem.
SEn fick jag vänta ända till halv 3 innan mitt nästa besök kom. Å inte dåligt full han va :P
Men vi va la vakna till halv sex lr nått å sov som svin ett bra tag in på morgonen. Blev väl övergiven vid 12 ungefär. Men jag är glad för det, även fast saker å ting inte riktigt blev som jag tänk mej men. Det får vi ta nästa gång ;)

Å i dag då. Somnade om när min gäst gått hem. Sov länge, dammsög lite å åkte hem till mamma å fick mat :)
Å så upptäckte vi att Maj-björn läcker nått :( Så imorn blir det ytterligare en lagning.. hoppas det är nått lätt å billigt *håller tummarna* Så förhoppningvis kan jag ta en heldags storstädning av maj-björn på fredag :) Hoppas på fint väder så man kan ha bikini på sej å slänga sej i mormors pool om det blir varmt :)
Efter maten somnade jag å mamma i var sin soffa å sen kikade vi på fotboll. Åkte ut å åkte en sväng å sen åkte jag hem.
Å just nu ligger jag å tittar på min stooora baby å hoppas nått bra ska börja snart. Vi se en skräckis :)
Pöss hej!

Rent å fin :)

Sådär ja.
Nu skiner hela min lgh :) Å jag är kanon nöjd. Bara försöka hålla det såhär nu.
Det tar ju inte så himla lång tid igentligen att städa, tog väl kanske 2 timmar för mej å göra allt. Dammsuga, disken, damma, toan å soffan. Å köket så gott det går när hela förrådet är inflyttat därinne :P
Så nu ligger jag faktiskt å gottar mej med en öl i soffan. Blir ju ingen imorn kväll eftersom att jag ska jobba ett par timmar på natten.
Så imorn blir det jobb, hem å sova å äta, jobb å sen sova igen. Liv alltså :P
Men behöver de där extra pengarna.
Å så länge är det ju inte 00.24-6, men eftersom att det är övertid å alla kör som faan så är vi ju alltid klara vid 5 så 4,5 timmar ska väl kunna överlevas. Tråkigt bara att man sover bort en stor del av lördagen, får försöka ställa klockan så jag kommer upp i någolunda tid iaf.
Har fått nån cp-grej i min nacke?! Det knäpper i den så fort jag vrider huvudet, precis som det gör i min stortå.
Å det kom i dag, bara sådär. Å det är såååå irriterande för att det hörs så väl i mej. Hoppas verkligen att det försvinner lika snabbt som det kom. Mamma trodde att det berodde på att jag sovit i nån konstig ställning med nacken när jag somnade i soffan i går. Å det ör nog så. För jag är öm å typ "seg" lr vad man ska kalla det i hela nacken å axlarna.
Annars tänker jag söka för det så nån får operera bort knäcket om det inte försvinner, för jag blir galen om jag ska gå med det konstant!!
Nee nu ska jag kolla om det går nån bra film lr nått tills jag får lite "sällskap" :)
Pöss hej!

Varför måste man städa?

Nyss hem kommen från jobbet. Dagen har gått riktigt fort, men kasst har det gått för oss i dag igen. Kort om folk, sen motorbrist :P Men jag fick iaf hämta nya skor i dag :) Har haft så frukansvärt ont i fötterna :( Å mina gamla skor kändes som att gå i eld, skitvarma å stenhårda. Så i går ha ont att jag nästan lipade. Halv skinnflådd under fötterna :( Inget kul alls. Men nu har jag fått nya mjuka skor :) Å ev får jag en gel-sula att lägga i så att det blir ännu mjukare.
Åhh jag skulle bara vilja ligga i soffan hela dagen i dag å sova lite om vartannat :P Som jag gjort varje dag denna vecka typ :P Fattar inte varför jag vart så trött just denna veckan?
Men idag blir det INGET med det! Idag står storstädning på schemat. Ser ut som ett jävla bombnerslag här å det gillar jag inte alls. Jag vill ha rent å fintå trivs jag som allra bäst :) Men tyvärr har jag väldigt svårt att hålla det så en längre stund :P Använder ju gärna golvet som garderob :P Fast damm å sånt kan jag ju inet göra nått åt.. det bara kommer. Hatar damm!! Go away!
Men idag ska hela lgh skina när jag är färdig har jag bestämmt :) Måste ju vara rent å fint nu när min diamantsten till tv står å skiner så fint å praktfullt :D
Borde börja nu med en gång.. men en liten "soff-stund" innan jag börjar har jag allt gjort mej förtjänt av :)
Later!!
Pöss

Lönebeskedet is here :D

Och det va ABSOLUT INGET att klaga på :D

Jösses, trotts sjuk dom å allt.

Tom mer än förra lönen. Så förhoppningvis blir det inga porblem att klara en obetald semester nu efter detta :)

Ska faktiskt lägga undan en hel del å har som tur är inte så mkt räkningar. Slipper både el å tv-lincenspiss denna månaden. Hatar när dom kommer. Tv lincens? Hallå lixom. Nu har jag boxer som jag betalar för redan så nu tänker jag faan inte betala tv licens :P Stör mej på att den ens existerar!
Men skit samma :)
Hela denna dagen har vart toppen :)
Å nu blev den inte direkt sämre.
Ligger just nu å kollar på min STOOOOOORA tv med SUPER bra bild :D
Njuter som faan just nu ;D
Finns bara en sak som stör min dag i dag, disken. Hatar disk. Å sen det lilla WLC felet stör mej MASSOR!
Men men, det löser sej nog, lr rättare sagt, det SKA lösa sej :D
Hepp mer sen.
Ba baaa


En snabbis då..

Hå å hej!
Jösses sikken dag jag har haft i dag.
My baby tvn har anlänt :D
Lyckan är oändlig.
Fick även ett ryck å åkte å köpte digitalbox kl. 18.40 så nu har jag typ varenda kanal i hela sverige i 3 månader, sen får jag saka ur dom jag vill ha kvar.
Ett jävla knepande å koppla ihop allt med till slut lyckades jag. Jag ärju för jävla bästa azzå. Jag borde kanske sattsa på en kariär som elekrtiker ;P
Happ tom datan fick jag in i tvn. Men där är även där promblemen börjar.
Allt funkar förutom WLC. Å det är så dumt för rutan är där, tiden går i filme, men ingen film vill dyka upp i rutan. Så jävla skummt. Är säkert bara nått skit fel som jag inte fattar. Men hjälp är på väg ;)
Vilken tur att jag tog med mod å frågade ;)
Nee nu måste jag verkligen försöka komma i säng snart. 6 timmars sömn på 2 nätter är inte bra. Å kroppen börjar reagera på det nu :( Men i dag har jag inte sovit nått på dagen s det borde inte vara några som helst problem att somna nu.
Blev en snabbis blogg,kommer mer i morgon med lite bilder på min bebis å så :)
Natti natt
Pöss

4 timmars stopp

Hejhej!
Jaa då va denna måndagen på väg mot sitt slut.
Har ärlig talat inte gjort ett piss i dag.
Jobbade å för en gångs skull fick vi ett MEGA stopp!
i 4 timmar så stod vi helt still. Fast självklart blev det ju en mega FU å sen skulle vi ner till 4an efter lunch. Men jag vägrade så jag å Olof ställde oss å moppade mattorna så dom sken å blänkte :) Jösses så ambisiösa vi va.
Fast efter det blev det allt lite slappande. Sen tog Hannes med mej på en nummer-letnings runda å fick mej samtidigt en rundvisning. Å herregud SÅ FUCKING STORT det är!! Å då såg jag bara "delar" av våran del. Shit my god, höll på att gå vilse :P
Men våra lyftöglor kom tillbax vid 14 så efter den rasten så drog vi i gång. Hann nästan 2 varv, sen ställde vi buffert. Låg ändå 122 minus så det va ju ingen ide att ens anstränga sej.

Kom hem. La mej i soffan å kollade tv. Kännde mej inte alls trött utan nån måste slått ett basebollträ i min skalle. För vips så stendäckade jag :P Å inte dåligt heller, Mobilen hade tjutit, men det hörde jag inte. Folk hade skrivit som tokar å vibbat på datorn som va 10 cm i från mina öron, men det hörde jag inte heller, Så jag måste vart trött med andra ord :P

Å imorn är det äntligen tisdag :) Tv-time :D Sitter å *host* laddar ner *host* lite filmer nu som jag kan gotta mej med under veckan :)
Sen spekulerades det lite i lönen på jobbet å några påstår att den kommer redan på torsdag eftersom att vi ska ha 3 bankdagar på oss. Har inte räknat på det än, men det kan ju stämma. Sen är jag mkt nyfiken på bonusen, inte en blekaste aning om vad den kan ge. Hoppas på en hel del ;D
I love money :D
Fast denna månaden får jag faan hålla i pengarna ordentligt, så att sparkontot inte blir helt tomt under den  semestern. Borde inte va några som hellst problem eftersom att jag brukade överleva på 7000 när jag jobbade dagis. Å nu får jag ut det dubbla. Men som sagt, man lägger till sej lite ovanor när man vet att det finns pengar. Å spenderar mer.
Fast iof va vi ju i gbg på den lönen som va å där gick det åt en hel del.
Får bli shopping på stan denna månaden så inte alla pengar försvinner på en gång :P
Vill ju gärna ha lite fickpengar till turkiet oxå :)
Nee vad ska man hitta på nu då?
Inget bra på tv lr?
Ahh såg Extreme Home Makeover nyss... oh herrejösses så sorgligt det va. En 8årig liten tjej som hade cancer. Jösses va tårarna sprutade. Inte bar för mej som är så överkänslig att titta på sånt :P
Hepp får la bli duscha lr nått i väntan på bättre tider.
BTW bilderna från midsommar ligger uppe på bdb nu ;)
Pöss pöss

Söndagskvällen!

Ja jag vet att jag lovade lite bilder... men jag orkar inte. Jag är för lat i dag :P Det får bli en annan dag.
Jahapp då ska man upp å jobba snart då.
Älskar dagveckorna :) Dom går såååå sjukt fort å sen kan man göra massor efter jobbet.
Fast jag förstår inte hur jag ska kunna somna när jag sov till 15 i dag.
Men känner mej som tur är lite seg iaf :)
Spenderat kvällen med Bocken.
Vi drog till grillen å tog med 2 kebabrullar hem.
Sen har vi kollat på tv å kikat runt massor på internet. Blev lite rastlösa ett tag men då kom Bocken på att vi kunde ge oss ut på promenix i ösregnet :D
Så det gjorde vi.
Tog på oss "säpo-uniformerna" å gav oss ut på uppdrag :D
Som vanligt ett lyckat sådant så mission completed igen :D
Jo föresten.. här kommer lite bilder från vårt säpo-uppdrag :)
Enjoy ;D

2 sletna kondomer :D    Bocken vid the ocean  The Big Ocean vi hittade


Nu är det dax för bdb att få nått att bita i :D
Pöss å god natt!

Midsommar över för denna gången då

Jahapp.. 5 dagars ledighet som bara fart förbi.
Men det har vart en mkt bra ledighet å  :)
Midsommar spenderades med AnnA å Katja i mammas hus.
Midsommar lunch med färskopotatis, sill, gräslök, grädde. burkskinka å räkor :)
Underbart gott!! Vilka jävla stjärnkockar vi är :) Im a survivor, i can coock potatoes :D
Mätta å belåtna så satte vi i gång å spelade spel.
Rita å gissa, krockodilen å coco-crazy :)
Jösses, stämmningen va på topp.
Tog oss ett strög i väg för att hämta "nubbe" å sen käkades det jordgubbar å grädde :)
Sen va det dax att korka upp, igen.
Drack, spelade å tände på grillen.
Stjärnkockarna va i farten igen å åt gött grillat med lite tillbehör *yummie*
Sen hade vi en riktigt lugn, skön tjej-kväll med massa skvaller, lekar å drickande :)
Ångrar inte en sekund att vi sket i smögen. Tror vi hade det bättre än de flesta andra :)
Natten avslutades med halv-hjärtat försök att spela anden i glasen vid 4 tiden, sen tog vi taxi hem å sov länge å väl.

Lördagen börjades med en god lunch hemma. Vi käkade upp alla rester från gårdagen så det blev en midsommar lunch til. minst lika god som dagen innan.
Sen va vi å försökte shoppa lite på coop, men det fanns inte ett piss så vi blev spelmissbrukar i stället å köpte lotter. Men det va heller ingen hit :P
Vid 21 tände jag å Bocken på grillen igen å åt massa gott.
Sen blev det film lek med gråisarna :)

Idag har jag sovit som en stock fram till 15. Sen har jag å Katja röjt ur det sista ur förrådshelvetet så nu är det äntligen gjort. Men köket ser ju för jävligt ut nu. ALLT står där inne! Åhh hoppas verkligen det går fort den förbannade vinds renoveringen så jag kan bära in skiten igen.

Finns två dagar denna veckan som jag ser fram emot masor :)
Tisdag: Då kommer ÄNTLIGEN min grymt försenade tv hit :) Uppackad å färdigskruvad lovade dom :) Å så fick ag tillbax 1000 spänn som plåster på såren för att den va så försenad *tackar tackar*
Fredag: Finns bara ett ord. LÖN!!! Å bonus :D Ahhh ge mej fredag please :D Kontot börjar bli såååå tomt nu.

Bilder kommer sen. Orkar inte nu.
Ba baaa
Pöss

Torsdagen

Idag har vi flängt runt som svin.
Först hem till mammi med lite tvätt, sen vänta på tv som aldrig kommer, sen systemet, sen hem till katja å till hennes tvätt, sen till bocken å hennes tvätt, san marino å lote mat, sen stor handla på maxi.
Hem igen, hämtas av pappa, ge han hans öl, hem igen, sen till bocken å korka upp.
Fick besök av Lena å Sanna, mkt trevligt :)
Sen sing star, zombie, å promenix till stan.
Lite händelser. sen till max å äta mat.
Tele samtal.
å nu sängen lite lagom onykter.
Guuud va gott det ska bli med midsommar lunch imorrn, redan hungrig trotts att vo nyss åt :P
Natti natt.

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

Jaha ja...

Är just nu ganska så förvirrad.
Vet knappt vad det är som har hänt??!!
Får nästan hänvisa till AnnAs blogg.. hon har fått ner det ganska så bra. Jag har lixom inga ord att prina ner för jag fattar ingenting.
http://an86na.blogg.se/
Det som har hänt mellan är är väldigt tragiskt. Å det tycker vi allihop. Å vi stödjer inte detta på nått sätt, utan tvärtom! Har nog aldrig spridit så mkt dynga om ett svin till kille som om honom. Å det går aldrig förlåta det han har gjort mot dej. Aldrig!
Men flickvännen i fråga har ju faktiskt inte gjort nått. Å det är ju henne som jag, genom AnnA lärt känna lite granna. Å det va henne vi umgicks med.
Men nu va det slumpen som avgjorde att vi skulle hamna på samma fest å råka hamna på samma kort i fyllan. Å det va just det som va det. Ett kort. Vi pratade inte ens under kvällens gång typ. Utan det blev en kort paus utanför storegården när vi väntade på skjuts. Å fulla som vi va så började vi fula oss med kameran.
Men en sån här grej är ju faktiskt mkt bättre att ta face-mot-face i stället för att starta upp nått jävla nätkrig som man gjorde i fjortisåldern. Faktum är ju att jag å anna inte har en aning om vad som utlöst detta??!!
Jaja men det blir väl väl till slut.
Nu ska jag iaf nana för det blir en lång, hård dag i morn :)
Pöss

Shit min arm azzå :S

Hej hej!
Ilskan har runnit av mej nu å är faktiskt ganska glad igen.
Vart på kss å fått mins sprutor å reslutatet i dag är en megasvullen arm :S
Jösses säger jag bara!! Så den ser ut! Ska den ens se ut såhär??
Ja ja.. får la se hur det ser ut imorn när jag vaknar.. annars får jag nog ringa å fråga nån.
Gått bra på jobbet i dag. Väldigt trött bara efter sprutorna. Men hade ju i förtid fått reda på att det va okej å gå hem 2 timmar tidigare :) Välbehövligt.
Ringde bocken när jag kom hem. Å irritationen växte sej stark under samtalets gång så vi bestämmde oss för att ta på oss säpo uniformen å gå ut på ett snabb-uppdrag :)
Som vanligt med resultat. Ganska goda sånna :)
Men irritationen är fortfarande stor.. å kommer vara så tills vi får ett tecken av god art. Just nu blir vi bara argare å argare för varje dag!! Morr på er.. U can run, but u can't hide!! Be sure!!
Lagt upp lite bilder på bilddagboken för jag fick ÄNTLIGEN tillbax min älskade kamera i dag :D
Slänger upp några här med så ingen missar ;)
Sen är det dax för att nana lite, fast först blir det nått korsord :)
Pöss

Shopping resultatet från Gbg :)

 



         






ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH!!!!!!

Är så fruktansvärt FÖRBANNAD NU!!!!!!!!
Orkar inte ens gå in på alla detaljer, men det är tv, förrådsrenovering, bilhelvete m.m som bara är för mkt just nu!!!
Hämta den jävla lagerhyllan!!! Jag vill inte ha skiten!!!!!!!!
Å tv, den kan inte stå kvar här till efter midsommar. Den nya kommer på torsdag å hur i helvete ska jag kunna en rubba en 65 kg jävla fet tv själv??????
Jag slänger skiten i backen snart!!!
JAG LOVAR ATT JAG SKJUTER NÅN SNART!!!!!!!!!

Tydligen inte bra att ha bra dagar. Dyker ju alltid upp nån skit efter som förstör. Å jag vill bara försvinna här i från å ALDRIG mer prata med NÅN!!!!
Jag är ta mej faan arg på allt å alla just nu.
PISSPISSPISSPISSPISSPISSPISSPISS!!!!!!!
Nu ska jag gå å dränka mej i duscen!!!!!
Fuck off!!

None

Oj då!

Jösses vad tiden går fort.
Inte ens hunnit med att uppdatera bloggen :P
Kan dra helgen lite snabbt:
Fredags:
En lugn, skön hemma kväll med lite öl å fotboll :)
Fick även besök senare på kvällen :D Det gjorde hela min helg, lever fortfarande på den känslan.
I want to lay like this forever, until the sky falls down over me <3
Lördag:
Sov läääänge å väl. Sen ner på stan å åt mat med Emma å Katja. En stor besvikelse dock: Voda å våra sushiplaner gick åt fanders. För Voda stängde klockan 15 :P Men vi drog tillWallermans å blev väl inte direkt besvikna på deras mat :)
Träffade även sysling med familj utanför. Inte sett henne lr lillan på ett år. Å jösses så sööööööt hon är. Lätt att jag ska vara barnvakt åt den godingen :)
Sen va det hem, fixa sej å glo på fotboll :D
Efter första halvlek drog jag å Katja till AnnA.
Å efter fussbollen så kom min mammi å skjutsade oss till storegården där inflyttningfest hos Bockens jobbarkompis väntade.
Skit  kul va det å vi hade askul hela kvällen :)
Blev visst lite väl full frammåt 1 tiden så vissa minnesluckor finns :P
Somnade iaf hos Bocken ett par timmar efter krogen.
Söndag:
Åhhhh en riktigt bakis dag :P Uscha mej! Haft huvudvärk å lätt illamående hela tiden. Men så går det när man har kul. Va iaf å köpte en tv :) Men den va slut. Piss. Arg blev jag å fick på det sättet massa gratis grejjer :) Gratis hemkörning å uppbärning samt gratis kablar :D Inte illa alls :D Så då gör det defenitivit inget att jag får vänta till på torsdag innan min BIG ASS tv kommer hit :D Sen spenderade Bocken å jag hela kvällen å halva natten i min soffa med mat i mängder å tv.
I dag då:
Vaknade självmant. Sen ringde mamma å sa att dom skulle köpa resan i dag :) Jösses sikket hotell vi ska bo på ;D Å all inclusive är det oxå. Men det klart, en prinsessan som jag godtar bara det bästa *asg* Nee men det ska bli gött. Det behöver vi allihop. Massa lyx å bli bortskämda en vecka.
Sen la mitt internet av, troligen pga åskan.
Å mitt varmvatten fanns inte. Men allt kom tillbaks efter typ 20 min så jag fattar inte vad det va som hände :P
Å jobbet i dag har gått kanon. Har gått så sjukt fort. Å vi köde ihop det utan probblem. Fast jag hade det rätt gött å fick stå i efterarbetet ;D
Hepp nu är jag rätt trött faktiskt å tror att jag har fått med det mesta.
Sova å försvinna i drömmarnas underbara värld <3
Pöss pöss

Fredag den 13:e

Otursdagen är här!
Å det har visat sej för mej iaf.
Inte så himla farligt men.
Försov mej till jobbet i dag. Lyckades nog stänga av alarmet å sommnade gott om igen, Vaknade dock 6.50 å insåg att nått va fel :P
Å det va det ju.
Men kom som tur va bara 22 min sent. Mamma skulle till jobbet undgefär samtidigt så hon tog med mej i svängen så jag fick kliva av vid volvo. Perfekt. Hade jag vart tvungen att ta buss hade jag garanterat kommit mkt senare till jobbet.
Så det va min otur i dag. Sen har vissa saker krånglat lite på jobbet. ast det händer ju ändå men :P
Började städa lite när jag kom hem. Dammsugit hela lgh å plocka undan massa grejjer.
Tänkte ta tag i disken senare. Inte så mkt som det brukar denna gången :)
Blev dessvärre ingen tv i dag, utan köpet blev uppskjutet tills imorn.

Åhhh måste få ut lite ilska oxå på jävla skövdebostsäder!!
Först stammrenovering, sen måla fönster, sen tapetsering å nu:
VIND RENOVERING!!!
Lägg ner för helvete!! Låt mej bo i FRED!!!!
Jag tänker faan inte städa ur min vind... det kan NI göra om ni ttcker det är så jävla kul!! Å vart ska jag få platts med alla grejjer???!!! Jag bor ta mej faan i en etta!!!!!
Blir så förbannad!!

Så nu har jag fått ur mej det hatet.
Uppdaterar sen.
Pöss

Kärlek vid första ögonkastet :D

Hej hopp!
Har haft en riktigt bra dag i dag.
Sköjj på jobbet.
Blivit underhållen länge å massor ;)
Å vart å kollat på tv.
Å jag hittade faktiskt en :D
En sketafin LG tv. Det va ta mej faan lööööv at the first sight lixom.
Sååå fin, fast inte alls den modellen jag "bestämmt" mej för från början. Å den är tydligen skit bra oxå å det gör ju inte saken sämre direkt :)
Sen hade jag lite flyt, får ett ex av den 1000 kr billigare pga att nån har köp den, men sen lämnat tillbax den igen utan att ens ha använt den. Men bara för att den lämnat butiken så drar dom av 1000kr :D
Så imorn tror jag att jag blir mamma till en ny tv :) Bara hållar tummarna för att den billiga finns kvar, annars blir jag 1000kr fattigare :P
Så jag är riktigt nöjd.
Å pricken över i:et va ju att jag drog med mej Max mat hem. I Löööööv Max :D
Så nu är jag mätt å belåten å nöjd att jag hittat det jag vill ha.
Alltid lika najs att köpa nya,dyra grejer ;)
Får la bli lite överitd misstänker jag :P men det är det värt.
Sen har jag fixat systemet i dag oxå. Köpte på mej en vinare å 5 öl så det finns här hemma när suget slår till.
Ne om jag skulle duscha nu kanske, mamma verkar ju inte ringa upp så.
Här får ni se en bild på min bebbe ;D
Pöss

Godnatt!

Jaha då va det dax för sänggång då.
Torsdag imorn igen. Helt sjukt hur fort dagarna går.
Va på hudklass hos Sofia som sagt.
Oh herrejösses! Det va verkligen mirakelgrejjer hon hade!!!
Blev ju len som en baby i ansiktet å på händerna :)
Så jag köpte nått som jag tror jag ta bort de envisa porerna å dom 5 finnar jag aldrig blir av med.
Visst det kostade en slant, 900 spänn.
Men det va rengöring, fuktkräm å fondation som räcker i typ ett halvår.
Så igentligen va det ju billigt :)
Så nu ska jag få fräsch hud i ansiktet året runt :)
Å jag ska tvinga mej själv att inte klämma så mkt heller.
Ska även få bli sminkad en dag å sen ska jag samla ihop ett tjejgäng så vi kan sitta å testa massa grejjer å blir sminkade å fina innan utgång en kväll :)
Blir jätte kul :)
Ne sova nu!
Pöss hej!

Onsdag!

Sådär. Ytterligare en jobbdag avklarad. Bara 2 st kvar nu :)
Gått ganska fort i dag, vissa perioder va sega vissa gick asfort.
Å jösses va det gick undan på slingorna i dag. Det gick inte fort, för alla slömonterade typ, men ändå så gick varvena asfort. Skit knepigt. Fick motorbrist i slutet. Lär la va så veckan ut. Gör inget iof :P
Hemma nu. Rätt så trött faktiskt. Funderar på att sova en stund.
Men ska nog ha lite msn mys så jag får la sova sen :P
Ska på smink grej hos Sofia i kväll med mammi :)
Ska bli riktigt kul å kika på alla dessa mirakel produkter :D
Uppdaterar sen för nu kom mitt sälskap in ;)
Pöss

Inte så mkt mer att tillägga.

Vann ju fotbollen med 2-0, toppen bra :D
Å som vanligt när sånt händer så vill jag gifta mej med hela svenska landslaget ;D
Sen blev väl kvällen som jag trodde :P
Jaja, börjar ju bli van nu så tyvärr är jag inte så arg idag så ingen kul hatisk läsning idag inte :P
Borde va dö trött men det är jag inte. Fattar inte hur jag kan va så jävla speedad :P
Kommer la ligga vaken till 2 som vanligt.
Sömntabletter kanske vore nått?
Fört över lite mer musik på mobilen, den får duga som mp3 nu när hörlurarna till ipoden är trasiga. Å är det nått min annars så kassa mobil är bra på så är det att agera mp3 spelar :)
hepp nu checkar jag ut för idag. Saknar kameran, så trisst att inte kunna lägga ut bilder :(
Natti natt.
Pöss

Where are the hopes? Where are the dreams?
My Cinderella story scene?

Fotboll :D

Haft en asgoo dag på jobbet i dag. Sått i efterarbetet hela dagen. Slöat å haft det gött. Å dagen har gått så sjukt fort! Herregud azzå. Den bara rann i väg. Känndes som att vi slutade precis när vi börjar typ :)
Sånna dagar är bra :)
Sen hem å tog en skön dusch.
Efter det bestämmde jag å Bocken att en pizza vore på sin plats. Så så blev det :) Fast jag tog en kebabrulle *yummie*
Käkade å glodde på tv.
Bocken somnade till i soffan å det va min tur att för en gångs skull få väcka henne :D
Sen skickade vi in alla våra ord till knep å knåp :)
Håller tummarna för att vi vinner nått.
Å nu sitter jag här i min ensamhet å glor på fotboll. Men det är ju inte fy skamm det, sällskap av 11 svettiga kaaraar ;D
Hepp blir nog ett till sen.
Pöss

Irritationen börjar växa till sej nu. Morr. Jag hatar sånt!! Äckelhora.

Lyckan är oändlig :D

Inte alls vart på humör i dag.
Pmsen som spökar.
Bara pluggat in lurarna å typ inte pratat med nån på jobbet i dag. Dom trodde jag va sjuk för att jag va så tyst :P
Enda gången dom va ur va när blondinbella va på p3. Va ju tvungen att lyssna å se om människan är så blåst å korkad som hon utger sej för. Å jag hade rätt. Blev tom chockad över vissa svar hon gav lyssnarna. Hon trodde att hon va typ 30 år å mognast i hela världen. Men sen hade hon inte ett humm om det hon pratade om. Utan skröt bara om sina pengar :P
Jaja somliga har inte alla skruva åtdragna.
Efter jobbet så åkte jag med Kiwi till stan.
Apoteket stod på besköslistan. 8 nummer för å det tog nästan 45 min. Gaahhh!!! Hade jag haft ett gevär så skulle jag skjutit ihjäl kärrningarna i kassa som bara satt där å inte ens tog imot kunder. *Spotta på apoteket i stan*
Men när jag äntligen kom hem sen så får jag till min lycka se hm paketet i brevlådan :D Yeeeah!!!
Så jag har längtat.
Men jag somnade i från det å har ganska nyss öppnat det.
Å Jösses så fina grejjer jag fick hem :D
Kan tyvärr inte fota det än för att kameran är fortfarande i stöpen :(
Men jag fick iaf en bikini, ett par hotpants, ett lnne, en topp, en luvtröjja med korta armar å ett armband.
Å ALLT va kanon :D
Toppen såg tyvärr ut som ett linne jag redan har men skitsamma. Det va billigt :)
Så nu har jag manekännat för mej själv å konstaterat att allt passar å att allt va jävligt snyggt :)
Tom bikinin som hade vita prickar i ställer för rosa va underbart :D
Japp det va allt för nu.
See ya!
Pöss

Sängdax snart??

Då lider denna söndagen mot sitt slut.
Ytterligare en helg som bara sprungit förbi trotts en dags extra ledighet.
Vart tar tiden vägen??
Jobbar dag denna vecka :) I love that :)
Då kan man lixom göra nått på dagarna. Man lixom vaknar, går till jobbet, kommer hem å har massa tid att göra annat på :) Hinner träffa vänner å så med :)
Iof så träffar jag ju vänner på jobbet, men dom är ju lixom "jobbvänner" som man träffar varje dag 8 timmar om dagen. Men som man inte umgås så mkt med på fritiden.
Dom riktiga vännerna träffar man ju efter jobbet :)
Har vart duktig å fixat mat för några dagar nu iaf. Okej färdig lassange som man bara värmer en timma i ugnen, men jag gillar det :)
Ska fixa lite frukost tills imorn nu å sen hoppa i säng.
Ska ju trotts allt upp vid 6 imorn bitti.
Glömde kameran i stöpen så det blir inga bilder i dag tyvärr :(
Men jag hoppas jag får den imorn lr på tisdag :)
Pöss å god natt

Nästan skönt!

Sådär ja.
Nyss hemkommen från ett par timmar sol å bad med Bocken i stöpen.
Det va riktigt gött :)
Men det blev molningt å kyligt nu.
Vill inte låta tråkig med det är nästan skönt. Hoppas det kommer lite regn oxå så det blir grönt å fint igen.
Är ju så äckligt torrt överallt.
Ligger å smaskar i mej godis nu ;)
Yummie :D
Nee nu börjar jag bli lite rastlöd.. får hitta på nått nu.
Later..
Pöss

Gbg å party :D

Japp i lördags satte jag å Bocken i väg till gbg.
Å vi blev inte besvikna på den resan :)
Jösses vilken shopping!! Pengarna bara rullade ut från kontot.
Hel nöjda vart vi :)
Bilder kommer sen på alla fynd vi gjorde ;D
Blev en massa linnen å toppar :)
Dock inget smink, men det finns ju här hemma.
Gjorde även ett besök på systembolaget i nordstan....det va det kö för att komma in en vakt stod å släppte in folk. Det va en ny upplevelse :)
Sen va det bara att snabbt fixa sej till kvällen när vi kom hem. Å så till bocken för att korka upp.
Å där blev vi sittandes hela kvällen. Med vin å dipp :) Sket i att gå ut för ingen hade lust.
Vi flyttade fram den utgången till nästa helg :)
Å nu så är jag massa sugen på att åka å sola å bada men blir inte hämtad föräns om en timma så jag får försöka fördriva tiden på nått sätt :P
pizza sugen som ett as är jag.. Yummie!!
Blir nog så att jag sticker ner till grilen å hämtar en. Ska se om bocken är med på den iden.
Sådär jag nu va allt fixat :D
Pizza time snart innan vi drar ut å steker oss :)
Hepp ska fixa lite här nu.
Pöss pöss

Över förväntan :D

Jösses är väl allt jag har att säga.
Kalaset som jag inte ens tänkt gå på va inte alls så dummt.
Vi stannade till 00.20 då det va dax att dra hemåt eftersom att gbg väntar imorn :)
Men skulle som sagt kunnat stanna mkt längre.
Va ett utomhus kalas, men grill å grejer :)
Å folket va inte alls så tråkiga som sist.
Så det va, får jag väl erkänna, riktigt trevligt :D
Men gjorde ett stor misstag. IGEN får jag väl säga.
2 glas rödvin å Kajsa blir lite kärlekskrank.
Guuud va jag skulle kunna skjuta mej nu!!
Jaja det ger väl sej. Det går inte ignorera mej för all framtid.
Men pucko me big time azzå :P
Usch!
Nee nu släpper vi det å fukoserar på morgondagen då det är shopping till döds som gäller :D
Peace out A-town ;D
Pöss

SOOOOOOOOOOOOOOOL :D

Ahhh va gött :)
Nyss hom kommen från stöpen. Ca 4 timmars sol å bad.
Å ja, jag tatt mitt första dopp här i sverige för i år :)
Kallt va det, fast jag tror ändå poolen va varmare än sjöarna så jag ska inte gnälla för mkt. Blev ju faktiskt riktigt skönt när man vart i en stund.
Jag å mamma varsinn madrass å låg å solade på i poolen sen blev det frö varmt så då välte jag i å doppade mej :)
Till och med mamma doppade sej.
Men sen så har det blitt lite inre inriger i släkten. Orkar inte gå in på detljer men jag är riktigt irriterad faktiskt. Å det är jag inte ensam om. Men aldrig är det nån som säger nåt uatn alla bara sitter å tjurar lr låtsas att inget har hänt. Men det har det ju faktiskt. Å man gör bara inte så. Ibland får man faktiskt tänka lite å säga nej nångång.
ÅÅÅÅHHH!! Blir bara sååååå förbannad!
Jag funderar på att inte gå på kalaset alls för att jag är så arg.
Bara för att markera lixom att nån gång är det ta mej faan nog! *Morrar*
Sen är jag extra arg bara för att jag känner pmsen spöka. Jag vet ju att jag blir lite låst då å det är just det sm hännder nu.
Finns mkt jag är arg på som jag skulle kunna skriva ner.
Men synd att förstöra denna fina dag med sånt.
Får la gå på det där jävla kalaset å äta å gå hem sen. För jag har ingen lust att prata med folket.
Åhhh kan inte nån bara upptäcka ett medel som botar min pms??
Hatar att va så här arg lr arg å arg. Lätt retlig snarare.
Tur att väderet gör mej lite glad iaf :)
Å Gbg imorn ser jag fram imot som faaan :D Precis vad jag behöver nu känner jag.
Å förhoppningsvis mängder med shopping :D Å så partajj på kvällen :)
Så nu blev jag lite lyckligare av den tanken :)
Nu ska jag götta mej i soffan med en cola en stund å funderar på om det blir nått kalas lr inte.
Pöss pöss

Långledig :)

Så satans gött :)
Ledig fram tils måndag nu :)
Ska ha en riktigt kanon helg :)
Imorn blir det sol å bad för hela slanten i stöpen innan det är dax för att fira Pär å Marcus.
Men blir nog ganska så lungt, ska ju upp tidigt på lördag för jag å Bocken ska till gbg å shoppa gärnet :D
Vi brukar ju ha tur med shopping när vi gör stan tillsamman, misstänker att vi kommer lyckas göra va med en hel del i gbg. Men vad gör det. Vi ha pratat om det så länge nu å nu äntligen bär det av.
Vi behöver det. Vi har förtjänat det :)
Sen blir det party för fulla muggar på lördag när vi återvänt hem.
Röjja gärnet :D
Jösses så varmt det vart på jobbet i dag. Fy faaaaaaaaan!!!!
Va nog det värsta jag har vart med om.
Ett tag trodde jag ta mej faan att jag skulle svimma i värmen. Å det va jag inte ensam om.
Men nu har dom äntigen tatt tag i nya fläktar efter mitt eviga tjatande. Så nu hoppas vi att det ska blir bättre.
Annars har vi haft väldigt kul i dag :)
Allsång ett tag å nu i slutet körde jag å Erika ett skepp kommer lastat å skeppade de mest sjuka grejer å personer till en öde ö :) Höll på att garva ihjäl oss :D
Å nyss så tog jag en låååång kall dusch. Skrubba bort allt skit å svett, så jävla fräsch känner jag mej nu. Det kunde man inte säga för en timma sen direkt :P
Funderar på att kolla lostavsnittet jag missade i går men har inge text på det å frågan är om jag orka anstänga mej att enbart ha engelska på :P Får la gå för denna gången då.
Nee så får det bli å sen sova så man kommer upp i tid imorn till solen :)
Pöss å krams

Give me just a little sign... please...

Nya tag å bloggflytt!

Sitter å käkar lite nu. Ska ju snart i väg till jobbet.
Så skönt att det är sista dagen denna veckan.. helgen kommer bli så lång :)
Om morgondagen går som jag vill så spenderar jag hela förmiddagen å en del av eftermiddagen med sol å bad i stöpen :)
Näsan mår allt lite bättre i dag. Men fortfarande ömt å det har börjat bli lite blått :P
Snyggaste näsan ever.
Passade på att flytta bloggen i går oxå så nu är det gjort.
Väntar på mitt hm paket som vägrar att komma :(
Faan va sur jag kan bli på sånt.
Det stod att det skulel komma v.23 å i dag är sista vardagen i v.23 så jag undrar vart det tagit vägen!
Å tydligen har dom skickat det som brev för det finns inget kollinummer att söka på :P
Men jag undrar hur 7 grejer får plats i ett brev? Hmm jaja.
Hepp äta å fixa lite mat till jobbet.
Pöss hej!


Otur till max??!!!

Börjar ärligt talat undra om jag är otursförfulljd?
Lyckades skada mej på jobbet i dag igen :(
Å herrejävlar vad ont jag har.
Missade en dragare som va i gungning å fick den rätt över näsan.
Vilken jävla smäll å helt svart blev det.
Ahhh den smärtan, fy faan alltså! :(
Å inte nog med det, hela ansiktet å tänderna började ju göra ont å huvudet snurrade.
Fick sitta å kyla näsan så gott det gick så den inte skulle svullna mer än den gjort.
Sen kunde vi tack o lov konstatera att inget va av i den utan att den bara fått sen en riktig jävla smäll.
Men risken för hjärnskakning fanns fortfarande kvar.
Så när yrseln å illamående inte släppte så fick jag ta mitt pick å pack å bli hemskjutsad.
Kännde mej full trotts att jag va spiknykter å kunde inte koncentrera mej alls. Alla bara åkte runt lixom.
Å så blev jag så trött, sjukt trött.
Så hemma hos mamma så däckade jag direkt.
Är hemma hos mej nu, känner mej lite bättre, men fortfarande grymt ont :(
Men som sagt jag är gjord av stål så jag är tillbaxs friskare å piggare än nånsin imorn :)
Är bara så glad att höll, för min första tanke va: Å nej nu gick den av!!
Men tack gode gud att den höll!! :)
Men ett fint rött märke som jag missänker färgas blått inom snart framtid har jag allt dratt på mej. Tur att det finns concealer ;D
Ne nu ska jag ja kolla film lr nått å vila mej ordentligt så hjärnan inte ballar ur lr nått ;P
Pöss å kram

Så jävla gött :)

Jippie!!! :D
En skit rolig grej fick jag reda på i dag :)
Fick förlängt på Volvo till 30 nov :D
Så himlans gött!! Det är ju skit långt dit ju :) Känns det nu iaf.
Men SÅ GÖTT att ha säkrat nästan ett halvår med jobb. Å skit bra betalt ;)
Å efter det så kan det ev bli fast lr en ytterligare förlägning innan.
Så bara att hålla tummarna sen å hoppas på det bästa :)
Så det är jag kanon glad för.
Så nu börjar planerna smidas för ett inlöp av platt-tv :)
Pappi å jag ska åka å kolla runt lite nästa vecka.
Å vem vet? Kanske hittar ett kap direkt ;)
Ahh en sten som föll från mitt hjärta nu det här med jobbet.
Helt pötsligt är ju 4 veckors obetald semester inget.. när man vet att man får komma tillbaks sen efteråt :)
Thank U Volvo ;D
Nu kan det blir internetshopping utan dess like ;) *fniss fniss*
Hepp nu ska jag kolla på Desperate Housewifes!
Pöss å god natt
image25

Svettigt värre!!!

Jaha då va första arbetsdagen avklarad för denna veckan då :)
Bara 3 kvar:)
WONDERBART!!

Har gått så sjukt fort idag. Inget krågel, allt flöt på skit bra å vi va för en gång skull riktigt nära på att köra ihop det. Tappade lite på slutet, men kanske inte så konstigt. Alla va helt slut efter 8 timmar i stekhetta :P Tippar på att det va runt 40 grader på vissa ställen i modulen. Men riktigt bra kört å kul att mina "gammla" kompisar är tillbax :)
Dock saknas brorsan 3 dagar för han är på utbildning.
Blev inget solande i dag som jag hoppats på.
Har ju ingen sol på min balkong under dagen. Fast jag vet inte om jag är så ledsen för det faktiskt. Undrar lixom hur varmt det hade vart då?? :P
Nee en fläkt är ett måste!! Får införskaffas snarast!
Shit är riktigt trött faktiskt. Inte likt mej. Beror säkert på värmen.
Lagade mat i dag. Vårrullar blidde det, Riktigt gott å nu finns det matlådor för ett par dagar :)
Ska fixa en lasange så man har lite att variera med.
Slipper iaf att åka buss denna veckan. Kiwi får vara min privata taxi :)
Vill ha mitt paket från hm nu!
Hoppas det kommer snart! :) Vilken lycko-känsla det är att få hem det :) Som julafton :D
Nee nu ska jag lösa lite knep å knåp innan jag slocknar.
Pöss hej!

Brorsan å Kiwi  Katja å Bocken Snopp-moroten :) Sommartvätt :)   Ny altan på baksidan.

Ny vecka igen då!

Faskien va tiden springer i väg.
Redan 2a juni. Sommarmånaden är här :)
Å jösses vad varmt det är!!
Min lägenhet är rena bastun :P
Får fixa nått till helgen så gör att det svalkar lite. En fläkt lr ett insektsnät så jag kan sova med öppet fönster.
Blir så handlikappad utan bil, annars kunde jag ha fixat det redan i veckan :P
Men förhoppningsvis får jag Maj-Björn tillbax nästa vecka kanske :)
Dratt en megadisk precis... är ju sådär lagom mysigt azzå.
Å allt fick inte plats i diskstället så jag får fortsätta sen.
Ska laga lite käk nu hade jag tänkt.. inte för att aptiten är sådär enorm men. Mat måste man ju ha.
Fy faan för att gå å jobba i denna värmen azzå.. vi kommer svettas ihjäl där inne.
Men en stor tröst är ju att  jobbar 4 dagar denna veckan, en ledig fredag att se fram imot :) Ingen mer fredagskväll föräns v.33 :)
Å en helg med mkt innehåll finns att se fram imot oxå. Kommer bli så najs :)
Precis vad vi behöver lr vad säger du bocken??
Hepp nu måste jag jalla mej lite med maten insåg jag.
Later!!
Pöss

SOOOL :D

Jösses sikket väder det har vart i dag :)
Megavarmt!
Va ute på en fredag för en gångs skull.
Jag å Bocken korkade upp till Talangfinalen å det slog ganska bra, på mej iaf ;P
Sen begav vi oss till Krickan.
En väldigt intessant kväll :)
Dock typ INGET folk :P
Jag försvan den sista timman. Gick på en snabbvisit ;)
Så min dag i går va toppen :)
Idag har vi firat farmor i tibro.
Va la sådär kul.
Kul att umgås med kussarna, men inte med trökfölket.
Hände ju inget typ så det blev lite långtråkigt :P
Mötte upp the ladies sen.
Vi drog till max å åt :)
Fast den hamburgaren jag tog i dag va inte alls lika god som orginalmålet. Så jag ångrar att jag tog den :P
Sen drog vi till maxi 2 min innan det stängde å köpte cola.
Å sen spenderade vi kvällen hos Bocken med lite film om nått odjur i dimma med tentackler :P
Å nu ligger jag i sängen, inte alls trött.
Dock lite besviken eftersom att jag misstänker att mitt planerade sällskap lyckats däcka. Är det så svårt att svara på ett sms? :P
Stuppid!
Men men, kommer ju fler tillfällen.
Har oxå syndat lite nu igen å dratt i väg en klädbeställning :D
I just cant help it, it makes me feel soooo gooood ;D
Söka hjälp kanske? ;P
Hepp nu ska jag ta hand om min onda tå.
Natti natt!

RSS 2.0